Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
ja isto ne kuzin zasto svi nesto pricaju da grozdje je kaloricno... pa sve ima kalorija, svako voce, onda prema tome nebi smili jest nista osim jabuka, i sta ja znan cega...
GROŽĐE ima visoki GI (glikemijski indeks), što znači da ova namirnica uzrokuje brz i velik porast razine glukoze u krvi. Prisustvo glukoze u krvi uzrokuje produkciju inzulina, hormona koji pomaže da glukoza uđe u stanice u kojima se koristi kao
…prikaži još!o izvor energije. Kada su trenutačne potrebe za glukozom u stanicama zadovoljene, suvišak glukoze skladišti se u jetri i mišićima za kasniju upotrebu. Popune li se i zalihe u jetri i mišićima, a glukoza je još uvijek prisutna u krvi, inzulin pomaže da se suvišna glukoza USKLADIŠTI KAO MAST. ........o glikemijskom indeksu možete više pročitati po netu....nadam se da sam barem malo pomogla....
što se tiče cijelog članka....ne postoje namirnice koje skidaju višak samo s određenog dijela tijela....postoji zdrava prehrana i vježbanje koje dovode i tijelo i duh u odlično stanje........za početak...pokušajte ovako....za doručak kombinirajte DOBRE UGLJIKOHIDRATE (niski GI) i PROTEINTE ..npr(razeni kruh,zobene
…prikaži još! žitarice,razene zitarice,jaja,nemasno mlijeko i jogurt)...za medjuobrok možete ubaciti jabuku.....za ručak i večeru mozete jesti nemasno meso (piletinu,puretinu,lagana teletina,nemasna govedina,junetina) i dosta dosta salate......i da, nadjite za sebe 30-45 min...krećite se...šetajte...trčite...upišite fitness....aerobik....bilo što....samo se krećite....i vjerujte mi,ne samo da ćete izguniti višak...nego ćete se i učvrstiti i održati tijelo da više nikad ne dodje do toga da brinete zbog viška.... :)
Kako mršavjeti na točno određenim mjestima?
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.