Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Treba mi ovaj podložak jer moj 6,5 godišnji sin Ivan igra stalno na laptop igrice, a čitala sam kako muškarci NIKAKO ne smiju imati na krilu laptope jer može dovesti do neplodnosti!!
Moja kćer maturantica je često na laptopu, često je boli glava, jako malo spava, nervozna je, pa mislim da bi je ova podloga štitila od štetnih zračenja. I ja ponekad "ukradem" njezin laptop da malo prosurfam i odigram nekoliko nagradnih
…prikaži još!h igrica (često mi moja djeca kažu da će me zvati Internet, jer sam pomalo ovisnik o surfanju). Može jedan podložak za kćer i mamu-Internet?
Podložak je kao stvoren za mene, kada pregledati što ima novo na "zdravoj kravi" krenem. Uvijek neke nove igre i zanimljive informacije i moje vrijeme nema granice. Suprug me u stvarnost vrati nakon provednih na internetu par sati. Tada se
…prikaži još!ada se prenem i kuhati ručak krenem,
a onda još jednom svratim
vidjeti koji recept pratim...
Posao kojim se bavim zahtjeva svakodnevno 6 do 8 sati rada na računalu,što nažalost uvelike šteti mome zdravlju,no pozitivna stvar je to što radim posao koji je prilično kreativan.Volio bih kada bi imao mogućnost koristiti podložak za laptop sa karbonskom
…prikaži još!kom i srebrnom mrežom koji štiti od zračenja,a ujedno bi taj podložak kod kuće stavio ispod jastuka svoje jednogodišnje djevojčice da je štiti od podzemnih voda kojih ispod naše kuće ima puno,obzirom da u našoj neposrednoj blizini nalazi bunar.Taj bi podložak bio od velike koristi i meni i kćeri.
Laptop mi se nalazi pokraj kreveta na malom stoliću. Nedostatak prostora, jedva je i stao!:)) Svjesna sam zračenja, ali laptop mi je potreban i nemam ga gdje drugdje smjestit. Ako taj podložak pomaže, smanjuje zračenje, definitivno bi to bilo dobro
…prikaži još! jer ipak sam izložena 24h zračenju, kad sam za računalom i kad spavam.
U zadnje vrijeme imam stalno problema sa snom i većinom zbog toga dosta vremena provodim za laptopom i to držeći ga na trbuhu, jer sam, (lijenčina) uglavnom većinu vremena kad sam na internetu, u ležećem položaju. Bila bih vrlo sretna
…prikaži još! kad bi mi omogućili da osvojim ovaj podložak jer mislim da sam idealan kandidat za tako nešto. Pozdrav ;)
Ne znam tko više vremena provodi pred zaslonom: sin, kći ili ja. Događa se i da se izmjenjujemo. Uglavnom ja njima prepuštam mjesto za kompom kako bi izbjegla prevrtanje očima, uzdisanje i slične reakcije, a na mlađima svijet ostaje...Svjesni smo
…prikaži još! štetnih utjecaja zračenja na zdravlje, ali nismo ništa konkretno poduzimali. Ovo bi bila jedinstvena prilika isprobati i uvjeriti se u učinkovitost. A onda bi sigurno još koji i kupili. Joj to bi mogla biti super ideja za darivanje...Supać! Jedva čekam!
Potaknuta ovim clankom i najavom emisije "Provjereno" koja ce veceras govoriti o stetnim zracenjima wirelessa i mobitela, odlucila sam se malo informirati surfajuci po Internetu. Od svih informacija na koje sam naisla sad mi je mucno i povraca mi se.
…prikaži još! S jedne strane prezirem i osudjujem ljude koji puse cigarete u kuci pred svojom malom djecom i tako ih truju, a s druge strane ja zbog svoje neinformiranosti i neznanja trujem svoja dva mala djecaka, koji su mi sve u zivotu, zracenjima bezicnog Interneta. Dobila ja ovu odlicnu nagradu ili ne, svakako cu nesto poduzeti u vezi ovog problema, a Zdravoj kravi i Pavleticu hvala sto su mi otvorili oci i potaknuli me na razmisljanje.
Imam BioCrystal podlogu za spavanje i mogu reći da sam zadovoljna.Potpuno novi užitak spavanja. I mislim da bi mi podloga za laptop stvorila nove užtke bez glavobolja,nervoze i svega što proizlazi iz svakodnevnog sjedenja za njim,a i bome bi dobrodošla
…prikaži još! mojoj kćeri jer onda ja više ne bi imala kvalitetno opravdnje zašto ne može češće od 1x tjedno po 1h na laptop.
Idealan proizvod stvoren za poboljšanje života. Svaka čast. Dizajn krasan može se uklopiti u svaki prostor. puno vremena provodim uz laptop obavljajući poslovne i privatne obveze pa bi mi ovakav podložak odlično koristio. Zračenje je u današnje vrijeme učestala i
…prikaži još!a i konstantna pojava i sve oko nas je štetno. Ovaj podložak bi mi smanjio postotak štetnosti u svakodnevnom životu i bila bi Vam vrlo zahvalna da dobijem priliku koristiti ga.
Bez obzira komu se odlučili darivati ovaj podložak unaprijed Vam zahvaljujem i pozdravljam ovu Vašu dobru gestu.
Pozdrav!
Ne volim koristiti laptop u blizini svog devetomjesečnog sina zbog zračenja, tako da nam laptop skuplja prašinu na ormaru jer je ipak zdravlje djeteta najvažnije. S ovim podloškom, laptop bi se vratio u našu svakodnevnicu, mami bi olakšao surfanje, tati
…prikaži još! posao, a dijete bi bilo zaštićeno od štetnog zračenja! Savršeno!
Zdrava krava se za sve brine! Kako radim kao stjuardesa iliti domaćica zrakoplova na svom poslu sam izložena povećim zračenjima, na kojem provodim i do 12 sati dnevno ponekad, podložak bi bio super jer bi bar kad dođem doma uz
…prikaži još! portal Zdrava krava prvo bila zdrava, a zatim s "tim" podloškom bila sigurna od štetnih zračenja! Ma divota! :)))
Ovako nešto sam baš tražila, a nigdje nisam mogla pronaći. Zazirem od štetnih zračenja koja su posvuda jer su i elektronski uređaji posvuda. Lajkam i jako želim!
Kravice...Ja zelim ovaj extraaaaaa podlozak jer bi se jaaaako slagao uz boju mog laptop-a. I onda bi moj laptop bio bas fancy. Em je fancy em me stiti od zracenja. Sta ces vise :)))
Inače imam jako neuredan ritam spavanja jer mi 24 h nikako nisu dovoljna, a čak i kad legnem spavati nikako ne mogu zaspati, iako budem preumorna... Jedna prijateljica mi je rekla da je to sve od zračenja, a u to
…prikaži još! sam se i sama uvjerila ove godine na godišnjem odmoru kada se tjedan dana nisam služila laptopom. Nažalost, imam takav posao da mi je laptop neophodan i kod kuće, moram biti dostupan u svako vrijeme pa bi bio dobro za promjenu naspavati se barem ona 3 - 4 sata dnevno koja imam :)
Podložak za laptop štiti te od zračenja
Komentari 41
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.