Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
evo najboljeg komentara, od kakvog zračenja štiti ovaj podložak ? od elektromagnetskih valova koje stvara wlan ili možda el. polja NF 50 Hz. s ovom kuglicom kak ti za uzemljenje? Ljudi ne nasjedajte na ove gluposti, podložak ne štiti od
…prikaži još!i od elektromagnetskih zračenja i nema nikakve znanstvene osnove. Da bi se zaštitili od visoke frekvencije koje stvara wlan mora biti prepreka a za el. polja mora biti pravo uzemljenje. Zamislite da svoje instalacije uzemljite s nekom kuglicom na parket. Komentari su reklama onih koji to prodaju. Ne znam kak to mogu prodavati i obmanjivati ljude. Ista priča je i sa kristalima koji spadaju u pseudoznanost.
Ma dajte , zračenje će nam donijet samo super prednosti kao što vidim danas na tv-u mali dobio svojstvo privlačenja stvari kao iz SFfilmova , ovaj bi podložak bio onda moj kriptonit ! :)
U mome trbušćiću raste bebica <3
a meni je jaako dosadno pa sam većinom na kompjuteru.. Puno bi mi značio ovakav podložak jer bi bila sigurnija i s manje zračenja..:)
Jako bi mi dobro došlo budući da doma provodim puno vremena s laptopom, kojeg uglavno držim u krilu. Znam da to baš i nije pametno rješenje, ali na poslu sjedim za stolom tako da se na večer zavalim u fotelju
…prikaži još! i radim na laptopu....
ovo je savršeno kad ležiš i imaš laptop na trbuhu..sigurno da sigurnije ne može biti :)..pogotovo za buduce mame da budemo bezbrižne za naše mališane :)
Želim ovaj podložak za laptop kako bih uklonila loše i negativne vibre,tj. zračenja koja postoje između mene i mog laptopa, pa nek ostanu samo one dobre,pozitivne vibre! :))
ovo je savršeno kad ležiš i imaš laptop na trbuhu..sigurno da sigurnije ne može biti :)..pogotovo za buduce mame da budemo bezbrižne za naše mališane :)
Svi mi imamo previše elektronike u našim domovima nekima je nagomilavanje električnih napravica, kao npr. meni stras i da bilo bi super to zračenje bar malo smanjiti odnosno neutralizirati, a i podložak je tako lijep, zato ako može jedan meni :-)))))))
Draga Zdrava Kravice <3 u sobičku u kojem živim s dečkom imamo laptop i kompjuter....i nemamo ih gdje drugdje iznijeti :( Osim napada naših starijih, pogotovo bakica koje su nesnošljive po tom pitanju, i sami smo svjesni da nije dobro
…prikaži još!obro da nakon svog tog zračenja i spavamo u istoj prostoriji...
Prvo zračenje na poslu, zatim kod kuće, a zatim i tokom spavanja....zato vas molimo za jedan ovakav podložak koji se čini kao izvrstan i prijeko potreban izum! Muchas gracias vacas sanas hehe ;)))
Imamo laptop i kompjuter. Zabuljim se u komp, a kraj mene cimerica s laptopom. Uvijek sam se čudila zašto smo obadvije loše volje.. Boravak od 10 kvadrata definitivno nije mjesto za takve stvari, pogotovo još kraj TV-a.Sad sam samo još
…prikaži još! uplašenija kad sam ovo pročitala. Bar nek kod nje manje zrači ako kod mene ne može. Stvarno pametan izum, trebalo se toga sjetit.Vidi se da netko msili na nas i čuva nas :)
Studiram informatiku i sad sam upisala drugi semestar :) na kompjuteru sam non stop, bilo to na fakultetu ili doma, dok ucim ili se zabavljam. cula sam prije o ovim podloscima ali nikad zapravo nisam naisla na nesto takvo u
…prikaži još! ducanima. sve i da jesam, znate kakav je studentski budzet :D tako da bi mi ova nagrada vise nego dobro dosla! :)
doma se ponekad salimo da nam u sobi vlada prava elektromagnetska oluja. :) imamo tri laptopa i navecer obavezno radi minimalno jedan. podlozak bih zeljela za svog dragog jer on, kao osoba koja se bavi telekomunikacijama i novinarstvom, u ovoj
…prikaži još! krizi rad za istim mora nastaviti i nakon sto se navecer vrati s posla. ponekad se izvicem na njega jer je prakticki ''srastao'' s racunalom, ali oboje znamo da trenutno drugacije ne moze. buduci da je umoran te mu je dosta uredske stolice, zavali se na kaucu i laptop stavlja u krilo. dodamo li tri mobitela i televizor, nas je jednosobni stan u prilicnoj mjeri zagadjen zracenjem. buduci da se laptopa uglavnom ne mozemo odreci, bilo bi zgodno barem umornijem od nas umanjiti stetne efekte. mog partnera muci kronicni umor, a u posljednje vrijeme i nocno znojenje, tako da ga cekaju pretrage i mnogo promjena. mozda bi upravo ovo pomagalo barem malo ublazilo konstantno druzenje s racunalom. ja bih, naravno, podlozak redovno ''posudjivala''. :D
evo najboljeg komentara, od kakvog zračenja štiti ovaj podložak ? od elektromagnetskih valova koje stvara wlan ili možda el. polja NF 50 Hz. s ovom kuglicom kak ti za uzemljenje? Ljudi ne nasjedajte na ove gluposti, podložak ne štiti od
…prikaži još!od elektromagnetskih zračenja i nema nikakve znanstvene osnove. Da bi se zaštitili od visoke frekvencije koje stvara wlan mora biti prepreka a za el. polja mora biti pravo uzemljenje. Zamislite da svoje instalacije uzemljite s nekom kuglicom na parket. Komentari su reklama onih koji to prodaju. Ne znam kak to mogu prodavati i obmanjivati ljude. Ista priča je i sa kristalima koji spadaju u pseudoznanost.
Podložak za laptop štiti te od zračenja
Komentari 41
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.