Komentari 41

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ivazdravakrava
    Draga Zdrava Kravice <3 u sobičku u kojem živim s dečkom imamo laptop i kompjuter....i nemamo ih gdje drugdje iznijeti :( Osim napada naših starijih, pogotovo bakica koje su nesnošljive po tom pitanju, i sami smo svjesni da nije dobro …prikaži još!
  • Default avatar -
    jeja17
    uf na laptopu sam stalno pa bi mi dobro došao taj podložak!! :DD
    melabila
    Imamo laptop i kompjuter. Zabuljim se u komp, a kraj mene cimerica s laptopom. Uvijek sam se čudila zašto smo obadvije loše volje.. Boravak od 10 kvadrata definitivno nije mjesto za takve stvari, pogotovo još kraj TV-a.Sad sam samo još …prikaži još!
    Josipa1989
    Ajmee superrrr! Jako želim ovo! Laptop je stalno na meni.. :O Ovo je stvarno genijalno, spasio bi me!
  • Default avatar -
    kravicaM
    Potaknuta ovim clankom i najavom emisije "Provjereno" koja ce veceras govoriti o stetnim zracenjima wirelessa i mobitela, odlucila sam se malo informirati surfajuci po Internetu. Od svih informacija na koje sam naisla sad mi je mucno i povraca mi se. …prikaži još!
    Ani333
    ovo je savršeno kad ležiš i imaš laptop na trbuhu..sigurno da sigurnije ne može biti :)..pogotovo za buduce mame da budemo bezbrižne za naše mališane :)
  • Default avatar -
    josip22
    Ma dajte , zračenje će nam donijet samo super prednosti kao što vidim danas na tv-u mali dobio svojstvo privlačenja stvari kao iz SFfilmova , ovaj bi podložak bio onda moj kriptonit ! :)
  • Default avatar -
    perokoji
    evo najboljeg komentara, od kakvog zračenja štiti ovaj podložak ? od elektromagnetskih valova koje stvara wlan ili možda el. polja NF 50 Hz. s ovom kuglicom kak ti za uzemljenje? Ljudi ne nasjedajte na ove gluposti, podložak ne štiti od …prikaži još!
  • Default avatar -
    ankica44
    Ovako nešto sam baš tražila, a nigdje nisam mogla pronaći. Zazirem od štetnih zračenja koja su posvuda jer su i elektronski uređaji posvuda. Lajkam i jako želim!
  • Default avatar -
    anabanana1989
    Odlična stvar za studente, poput mene, koji su često primorani biti uz laptop. Zgodna i praktična stvar! :) I naravno, želim da bude moja :)
  • Default avatar -
    elaiani
    U mome trbušćiću raste bebica <3 a meni je jaako dosadno pa sam većinom na kompjuteru.. Puno bi mi značio ovakav podložak jer bi bila sigurnija i s manje zračenja..:)
  • Default avatar -
    natasa85
    Laptop mi se nalazi pokraj kreveta na malom stoliću. Nedostatak prostora, jedva je i stao!:)) Svjesna sam zračenja, ali laptop mi je potreban i nemam ga gdje drugdje smjestit. Ako taj podložak pomaže, smanjuje zračenje, definitivno bi to bilo dobro …prikaži još!
  • Default avatar -
    Markal
    Jako bi mi dobro došlo budući da doma provodim puno vremena s laptopom, kojeg uglavno držim u krilu. Znam da to baš i nije pametno rješenje, ali na poslu sjedim za stolom tako da se na večer zavalim u fotelju …prikaži još!
    kisica
    Jer sam ja jedna od onih koje "nisu"ovisne i nagradnim igra,a facebooku i Internetu, al mi laptop radi 25/7
  • Default avatar -
    bambi22
    Svi mi imamo previše elektronike u našim domovima nekima je nagomilavanje električnih napravica, kao npr. meni stras i da bilo bi super to zračenje bar malo smanjiti odnosno neutralizirati, a i podložak je tako lijep, zato ako može jedan meni :-)))))))
  • Default avatar -
    mazaa
    <3 želimmmm :)
  • Default avatar -
    tomitomi
    Posao kojim se bavim zahtjeva svakodnevno 6 do 8 sati rada na računalu,što nažalost uvelike šteti mome zdravlju,no pozitivna stvar je to što radim posao koji je prilično kreativan.Volio bih kada bi imao mogućnost koristiti podložak za laptop sa karbonskom …prikaži još!
    Britomartis
    Kravice...Ja zelim ovaj extraaaaaa podlozak jer bi se jaaaako slagao uz boju mog laptop-a. I onda bi moj laptop bio bas fancy. Em je fancy em me stiti od zracenja. Sta ces vise :)))
  • Default avatar -
    amelie1
    pa zato jer stalno koristim laptop,i on je uvijek u blizini mene,najcesce na trbuhu..a,ovo bi mi dobro doslo da se malo zastitim od zracenja.. :)
  • Default avatar -
    doroteica
    Moja kćer maturantica je često na laptopu, često je boli glava, jako malo spava, nervozna je, pa mislim da bi je ova podloga štitila od štetnih zračenja. I ja ponekad "ukradem" njezin laptop da malo prosurfam i odigram nekoliko nagradnih …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.