U mome trbušćiću raste bebica <3
a meni je jaako dosadno pa sam većinom na kompjuteru.. Puno bi mi značio ovakav podložak jer bi bila sigurnija i s manje zračenja..:)
"kad ih vec ne mozemo pobijediti, ublazimo negativne efekte" - to je moj moto, bez laptopa ne ide, pa kad je vec tako, bolje da kontrolišem štetu :)
Jako bi mi dobro došlo budući da doma provodim puno vremena s laptopom, kojeg uglavno držim u krilu. Znam da to baš i nije pametno rješenje, ali na poslu sjedim za stolom tako da se na večer zavalim u fotelju i radim na laptopu....
ovo je savršeno kad ležiš i imaš laptop na trbuhu..sigurno da sigurnije ne može biti :)..pogotovo za buduce mame da budemo bezbrižne za naše mališane :)
Želim ovaj podložak za laptop kako bih uklonila loše i negativne vibre,tj. zračenja koja postoje između mene i mog laptopa, pa nek ostanu samo one dobre,pozitivne vibre! :))
Ajmee superrrr!
Jako želim ovo! Laptop je stalno na meni.. :O Ovo je stvarno genijalno, spasio bi me!
ovo je savršeno kad ležiš i imaš laptop na trbuhu..sigurno da sigurnije ne može biti :)..pogotovo za buduce mame da budemo bezbrižne za naše mališane :)
Draga Zdrava Kravice <3
u sobičku u kojem živim s dečkom imamo laptop i kompjuter....i nemamo ih gdje drugdje iznijeti :(
Osim napada naših starijih, pogotovo bakica koje su nesnošljive po tom pitanju, i sami smo svjesni da nije dobro da nakon svog tog zračenja i spavamo u istoj prostoriji...
Prvo zračenje na poslu, zatim kod kuće, a zatim i tokom spavanja....zato vas molimo za jedan ovakav podložak koji se čini kao izvrstan i prijeko potreban izum! Muchas gracias vacas sanas hehe ;)))
Imamo laptop i kompjuter. Zabuljim se u komp, a kraj mene cimerica s laptopom. Uvijek sam se čudila zašto smo obadvije loše volje.. Boravak od 10 kvadrata definitivno nije mjesto za takve stvari, pogotovo još kraj TV-a.Sad sam samo još uplašenija kad sam ovo pročitala. Bar nek kod nje manje zrači ako kod mene ne može. Stvarno pametan izum, trebalo se toga sjetit.Vidi se da netko msili na nas i čuva nas :)
Studiram informatiku i sad sam upisala drugi semestar :) na kompjuteru sam non stop, bilo to na fakultetu ili doma, dok ucim ili se zabavljam. cula sam prije o ovim podloscima ali nikad zapravo nisam naisla na nesto takvo u ducanima. sve i da jesam, znate kakav je studentski budzet :D tako da bi mi ova nagrada vise nego dobro dosla! :)
doma se ponekad salimo da nam u sobi vlada prava elektromagnetska oluja. :) imamo tri laptopa i navecer obavezno radi minimalno jedan. podlozak bih zeljela za svog dragog jer on, kao osoba koja se bavi telekomunikacijama i novinarstvom, u ovoj krizi rad za istim mora nastaviti i nakon sto se navecer vrati s posla. ponekad se izvicem na njega jer je prakticki ''srastao'' s racunalom, ali oboje znamo da trenutno drugacije ne moze. buduci da je umoran te mu je dosta uredske stolice, zavali se na kaucu i laptop stavlja u krilo. dodamo li tri mobitela i televizor, nas je jednosobni stan u prilicnoj mjeri zagadjen zracenjem. buduci da se laptopa uglavnom ne mozemo odreci, bilo bi zgodno barem umornijem od nas umanjiti stetne efekte. mog partnera muci kronicni umor, a u posljednje vrijeme i nocno znojenje, tako da ga cekaju pretrage i mnogo promjena. mozda bi upravo ovo pomagalo barem malo ublazilo konstantno druzenje s racunalom. ja bih, naravno, podlozak redovno ''posudjivala''. :D
..... u studenskoj sobici su 2 laptopa, Tv, 3 moba..... a ja samo što ne grizem oko sebe, ko zna možda je povezano s tim zračenjem...
Odlična stvar za studente, poput mene, koji su često primorani biti uz laptop. Zgodna i praktična stvar! :) I naravno, želim da bude moja :)
Jer sam ja jedna od onih koje "nisu"ovisne i nagradnim igra,a facebooku i Internetu, al mi laptop radi 25/7
Trebao bi mi ovaj podložak za miš jer ću s njim živjeti duže. :)
Treba mi ovaj podložak jer moj 6,5 godišnji sin Ivan igra stalno na laptop igrice, a čitala sam kako muškarci NIKAKO ne smiju imati na krilu laptope jer može dovesti do neplodnosti!!
uf na laptopu sam stalno pa bi mi dobro došao taj podložak!! :DD
Moja kćer maturantica je često na laptopu, često je boli glava, jako malo spava, nervozna je, pa mislim da bi je ova podloga štitila od štetnih zračenja. I ja ponekad "ukradem" njezin laptop da malo prosurfam i odigram nekoliko nagradnih igrica (često mi moja djeca kažu da će me zvati Internet, jer sam pomalo ovisnik o surfanju). Može jedan podložak za kćer i mamu-Internet?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji