Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
to sam i ja primjetila i pomislila sam kako će joj nutricionist prvo odgovoriti da njena trenutna kilaža od 62 je totalno ok i nema nikakve potrebe ići ispod toga a kamoli na 55. Ja sam njezine visine i kad
…prikaži još! sam u 20im imala 55kg bila sam skoro pa anoreksična (sad kad pogledam slike fakat preloše-kosti koža)....
55 kg je premalo..ja sam pocetkom 5 .mj. ove godine krenula na dijetu,imala sam 77 kg,visoka sam 173cm, sad imam 58/59 kg ,ne mislim vise ni trunku mrsavit,jer sam na nekim mjestima premrsava,samo odrzavam tu kilazu vjezbanjem i pravilnom prehranom.
promjenila sam prehranu,smanjila unos kalorija,izbjegavala slatko,grickalice,umjesto toga sam jela voce,3 mjeseca sam svaki dan vozila bicikl 2-3 sata,malo vjezba za trbuh i uspjela sam :) nakon dugo vremena shvatila sam da samo treba zdravije jesti,poceti vjezbati i rezultati budu odmah vidljivi.
Mršavim, pa se debljam i tako u krug!
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.