Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Svaka čast, tako treba! :)
Najljepše je vidjeti kako se trud isplatio što se na našoj Ani jako vidi. Pusa i sve najbolje po završetku programa, nemojmo sada zapustiti teretanu! Hehe ;)
Drage moje, beautiful djevojke, već mi nedostajete. Nekako ste me vi osvojile više nego prijašnji kandidati u "skidajmo kilice". Svaka je na svoj način posebna. Od svake smo mogli ponešto naučiti. Ono što je mene fasciniralo kod vas dvije je
…prikaži još! je big big osmijeh. Imale ste moć zaintrigirati nas da kušamo ono što nikada ne bih (osobno ja )htjela (krenuvši od leće, pa do doručka cim mi se kapak na oku podigne i tako... ima toga... do vježbanja).
Postigle ste što ste željele i morate zbog toga biti ponosne, jer mi jesmo! Uspjele ste, iako ste imale posrtaja, ali čelična volja sve može. Karmela zbog tebe sam jako ponosna, gledajući te na tv-u imala si veliki blistavi osmjeh, a sada budeš toliko zasjala da ćemo morati kupiti zaštitu za oči :-). Ančica je pak prava mačka, bila je a sada pogotovo. Zato drage moje, držite se savjeta koje ste naučile i zauvjek je kraj vašim i našim mukama... Rat nezdravoj hrani, Puse velike i od srca velike čestitke obadvjema
Mršavica Ana ostvarila svoj cilj
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.