Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Puno je preparata odnijelo i puno života, a donijelo jako puno novca prodavačima. Svaki preparat treba proći ispitivanja i eventualno postati lijek kojega će nam preporučiti LIJEČNIK, a ne trgovac. Umjesto da ljudima plate što će biti pokusni kunići, naivni
…prikaži još!i sami plaćaju i sami riskiraju. Pa da barem plaćaju stručnjacima, ali ne, oni plaćaju gramzivim trgovcima.
Zar nije sigurnije, jeftinije i zdravije držati dijetu sa zdravim namirnicama?
...Dok se ne oznojite i ne ožmičete majicu nakon sat, sat i pol vježbanja nikakve zelene kave niti kojekakvi čajevi neće vam pomoći u otapanju kilograma. To su štosevi za malu djecu i lijene bube koje bi gubile kg zavaljene
…prikaži još! u naslonjače. Dijeta je probrana hrana i puno fizičke aktivnosti!!! Vrlo jednostavno
Čitala sam mnogo o zelenoj kavi. U moru članaka o njoj naišla sam i na više napisa kojima se tvrdi da posljedice konzumacije zelene kave mogu biti pogubne - smrtonosne. bez obzira na to pokušala sam je pronaći ali mi
…prikaži još!i to, osim na američkim stranicama, nije pošlo za rukom. Nema je ni u biljnim apotekama, ni u ponudi encijana (koji ju je jedno vrijeme nudio).
Voljela bi kada bi nam ovo malo pojasnili.
Draga parentina, zelena kava dostupna je od nekoliko proizvođača u Hrvatskoj. Možeš je potražiti u biljnim ljekarnama, ali obrati pozornost na sastojke koje treba sadržavati, a navedeni su u članku. Pozdrav od Zdrave Krave
ja sam zainteresirana, htjela bih probati i zelenu kavu, redovito vježbam i mislim da bi to uvelike pomoglo pri mome cilju..da li bi mi netko mogao preporuciti gdje da kupim zelenu kavu koja sadrži sastojke navedene u tekstu? hvala
Mogu li smršavjeti uz zelenu kavu?
Komentari 7
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.