Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
čučnjevi svakodnevno - radim po 4 serije od 50 komada,brzo hodanje ujutro 6 km u trajanju od 40 minuta svaki drugi dan i vježbe sa laganim bučicama za nadlaktice - to su mi omiljene kondicijske vježbe i rezultat je vitko
…prikaži još! i utegnuto tijelo.Lijep pozdrav!
lijepe vježbe i lijepi savjeti i svakome bi ih preporučila ali ja s obzirom da sam u ozbiljnim godinama i sa reumatskim oboljenjem kondiciju održavam svakodnevnim šetnjama bez obzira na vrijeme i prognozu,no svakako bi napomenula da je kondicija i
…prikaži još! vježbanje izuzetno zdravo jer zahvaljujući vježbanju (na koje sad redovito idem u toplice ) i zahvaljujući svakodnevnom kretanju u ovim ozbiljnim ,penzionerskim godinama još uvijek sam pokretna unatoč ozbiljnoj reumatskoj bolesti .
Video trik: super vježba za čvrstu stražnjicu na plaži
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.