Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Samo izmišljaju da poberu što više novca. Ako moja krema za lice sadrži sve te potrebne vitamine, ja ju ne smijem koristiti jer na njoj ne piše: krema za područje oko očiju?? Kakva glupost! Nikad nisam imala problema s iritacijom
…prikaži još! jer sam mazala kremu za lice! Danas svaka žena MORA IMATI: kremu za lice, kremu za područje očiju, kremu za vrat, kremu za dekolte, kremu za tijelo, kremu za ruke, za stopala, pa sve to još i u noćnoj verziji (jer ako stavite dnevnu kremu preko noći, ona neće djelovati, a noćna krema neće djelovati preko dana)... Zabranila bih većini tih kozmetičarki da se uopće bave tim poslom, samo navlače na što veću potrošnju... Dokazali su da nema razlike između skupocjenih krema i najobičnije univerzalne plave Nivee, koja je ženi nakon mjesec dana korištenja (pola lica je mazala niveom, pola skupocjenom poznatom kremom) smanjila nekoliko bora oko očiju. Pa naravno da se smije koristiti! Nitko nije retardiran pa da si maže kremu po samim očima!
Nisam nikad razmišljala na način da ne smijem kremu za lice koristiti na području oko očiju. Navečer, nakon skidanja šminke, "natapkam" na područje oko očiju običnu plavu Niveu, ali za dnevnu njegu prije šminkanja stavljam svoju standardnu hidratantnu kremu na
…prikaži još! cijelo lice, pa tako i područje oko očiju. Istina, oči mi znaju biti suzne, ali takve su mi od sunca, snijega, oblaka... a možda i od kreme. :)
Krema za lice ispod očiju - da ili ne?
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.