Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Prije 10 godina operirala sam tzv.'čokoladnu cistu' na lijevom jajniku i isto imam endometriozu. Od tada sam na terapiji kontracepcijskim tabletama. Tada nije postojala mogučnost da se cista smanji ili pukne ili nestane uz primjenu nekih ljekova. Jedino riješenje je
…prikaži još! bila laparaskopska operacija. Bia sam u rukama najboljih i poznatih ginekologa i sve je prošlo u najboljem redu.
Od kada sam na tabletama nemam nikakvih problema i svi pregledi kod ginekologa su u redu i ja napokon više ne patim od užasno bolnih menstruacija. Čitateljici Mirni želim puno sreće i uspjeha u daljnjem liječenju!
Post i čaj čička protiv endometrioze
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.