Komentari 40

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    TwIsTeR
    Ja volim praviti turšiju,ajvar i kupus u paprici..Njam njam Užitak za jesti! :D
  • Default avatar -
    vers007
    Moj dosadašnji trud oko zimnice je bio raspitivanje u krugu dragih mi ljudi tko šta priprema, i naravno nakon svih informacija (ljudi se vole hvaliti kad nešto sami naprave) slijedi žicanje, i eto tako sam svaku zimu imala domaći ajvar, …prikaži još!
    Imutak
    Zar nije lijepo sve te mirise i okuse sačuvati za hladne zimske dane i uživati u njima kad vani lagano pada snijeg,a u ustima nam se tope ti predivni plodovi koje smo spremili.
    Zdrava__Krava
    Ostavi svoj komentar, napiši nam što najviše voliš pripremati za zimnicu i možda osvojiš kuharicu ''Zimnica'', autorice Tončike Cukrov u izdanju Planetopije. Komentirati možeš do ponedjeljka, 26.rujna, a 5 najkreativnijih registriranih korisnika osvajaju kuharicu Zimnica!
    niky88
    Prošle godine na sam spomen zimnice,meni je bilo muka.Nisam znala što bi nekom rekla kad bi me pitali dali sam što radila za zimnicu,uvijek sam se krpala teti za koju teglicu krastavca,cikle pekmeza..itd.. Ove godine dala sam si truda,prvi pekmez …prikaži još!
  • Default avatar -
    mirjanamiriam
    U mojoj obitelji je zimnica hit - skupimo se svi i zasučemo rukave! U vinogradu se družimo i pripremamo zdrave namirnice za zimu. Moji favoriti su pekmezi (od šljiva i marelica) i ajvar. Ponekad nam se pridruži i vjeverica sakupljajući …prikaži još!
  • Default avatar -
    Mirnica666
    Pošto nemam puno iskustva sa zimnicom jer sam još mlada ,koliko sam skužila najlakše mi je kiseliti krastavce jer oko njih ima najmanje posla i zahtjevaju jako malo vremena tako da mi je to glavna zimnica koju pravim. Malo truda …prikaži još!
  • Default avatar -
    talia74
    Vrlo rado bi probala ove krasne recepte za zdravu zimnicu i naravno bila presretna kad bi dobila ovu knjigu. Mislim da bi mi olakšala moj rad u kuhinji. Lijep pozdrav.
    hippoxx
    Zbog velikog vrta kojeg imamo, puno toga za zimnicu spremamo. Poslje plodnog ljeta bila bi velika šteta, ne iskoristiti plodove što daje i ne ubrati povrće i voće što sjaje! Spremamo najčešće pekmeze od višanja, marelica i šljiva u staklenci …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sandra72
    Godinama se pokušavam hraniti "zdravije" i stalno neka nova znanja i spoznaje iz godine u godinu usvajam...počelo je još za studentskih dana. Tada sam isprobavala razne recepte od moje ujne Slavonke za kuhanje zimnice, pravljenje kolača, a tome sam dodala …prikaži još!
  • Default avatar -
    tonja_bel
    kako moja obitelj ima veliki voćnjak i povrtnjak, ove godine smo odlučili spremiti razne nove stvari za zimnicu (sok, pekmez i kompot od aronije, pekmez od sljive, breskve i rajčice, salsu, pinđur, ratatouile, kompot od tikvice i one standardne stvari …prikaži još!
  • Default avatar -
    Djurdjica3
    Do sad sam skuhala rajčicu 60 litara,pekmez od šljiva,ciklu i pečenu papriku koju svi obožavamo.Lijep pozdrav.
  • Default avatar -
    dana1012
    Moja je obitelj godinama uživala u zimnici koju je spremala baka. Na žalost, nedavno smo ostali bez nje, pa ću ja morati preuzeti taj zadatak. Ne želim razočarati djecu, pa bi bilo dobro da učim iz ove prekrasne knjige. Nadam …prikaži još!
  • Default avatar -
    anamaria
    Nikad nisam radila zimnicu, skupljala sam recepte, ideje, savjete i trikove, ali još se nisam odvažila na to. Možda će mi Tončikina knjiga biti pravi poticaj? Da parafraziram slavnu Armstrongovu izjavu - mali korak za vas, a veliki za mene …prikaži još!
    ladyjil
    najbolji način pripreme za zimu je ZIMNICA!! već dugi niz godina pripremamo zimnicu i to raznovrsnu jer domaće je ipak najbolje. budući da u vrtu ostane dosta povrća,kojeg je šteta ne upotrijebiti , ne preostaje ništa drugo nego spremiti za …prikaži još!
  • Default avatar -
    dasenka
    S obzirom na obveze i užurbani način života neki su možda odustali od svoje domaće zimnice, ali ja nisam.Ovo ljeto je moja mama radila pekmez od marelica i pekmez od breskvi (hvala mama) dok sam se ja namjerila na lubenicu …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivanika
    Nisam baš vična mudrovanju,ali mama pomaže!Najfinije što volimo u obitelji jest grah salata te pečene paprike,spremimo u staklenke,i spremno dočekujemo zimu!A od slatkoga fini pekmez od domaćih plavih šljiva!
  • Default avatar -
    malilosinj
    Nepravim zimnicu ali kad bi dobila ovu kuharicu ''Zimnica'' možda bi se potrudila nešto napraviti iz te kuharice.
  • Default avatar -
    malapcelamaja
    Imam svoj vrt u kojem uzgajam voce i povrce. Vjesta sam u pripremi raznih marmelada (ove godine radila sam marmeladu od kruski, kupina, sljiva, smokava) i sirupa (metvica, kupina). Medjutim, kad je o povrcu rijec, moj maksimum je zaledjivanje svjezeg …prikaži još!
    liiaaaaaa
    Ovo je moja prva godina da radim zimnicu, mlada sam a i ove godine sam doselila iz grada na selo gdje sam otkrila obilje povrća i voća za pospremiti. Počelo je sve s prvim trešnjama - zamrznutima doduše, tek sam …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.