Komentari 3

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Zdrava1987
    Zdrava1987
    Poklanjam clanicama : http://www.youtube.com/watch?v=Feu0gHezueY
  • Avatar mishica
    mishica
    Jooooj, koji sastojci!!! Svaka čast kuharu, vidi se da voli finese! Jogurt kolačima čuda radi, daje sočnost a i štedi masnoću, zato ga jako često koristim. Ovo je jedan veeeliki medenjak u obliku torte, točno kako volim! Baš za ovo …prikaži još!
  • Default avatar -
    Kuzinavanje
    Zbog sadržaja integralnog brašna konzistencija biskvita nije ista kao i kod klasičnog, dista je gusto tako da mislim kako nije potrebno mijenjati pola količine pšeničnog brašna pirovim. Npr. ako bi ja mijenjao vrstu brašna onda bi cijelu količinu integralnog zamijenio pirovim brašnom.
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.