Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Moglo je biti i bolje da si se suzdržala malo i da ti se nije omaklo, ali i ovo je odlično! Sačuvaj tu liniju i budi karakter. Moraš reći : Ne, to nije tako privlačno! I SRETNO! :)
Bravo, nije loše. Evo nakon nekoliko mjeseci praćenja vijesti sa "Zdrave krave" konačno i ja odlučila dignuti cijenjeno dupence i upisah se u teretanu. I to nije sve pokupim sa sobom mlađeg brata i još mlađu seku. I tako nas
…prikaži još!nas troje SVAKI DAN osim subote hodamo, trčimo, vozimo orbitrek, prođemo većinu sprava u teretani i nisam mislila da ću ovo ikada reći ali UOPĆE MI NIJE TEŠKO. Iduće ljeto se mislim pojaviti i na plaži, zadnjih par godina nisam bila iako mi je more pred nosom. Imam četvero dječice, ovi najmanji su blizanci, dosta vremena provedemo u kući tako da jedva čekam da muž dođe s posla, odmah oblačim svoje sportske krpice i put pod noge. Tamo uvijek nekog ima, pričamo, smijemo se i nakon teretane sam uvijek dobro raspoložena, nikad me ne boli glava. Uglavnom, Ja sam oduševljena, trebala sam to već prije krenuti. Hvala "Zdravoj kravi" jer je ona najviše "kriva" za to što se dobro osjećam i dišem punim plućima. Volim Vas sve
Karmela suzila struk za 6 centimetra
Komentari 8
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.