Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
meni najbolje odgovara u vremenu od 5-6 sati popodne do 7, pola 8. u jutro mi nikako ne paše vježba. osim eventualno pješke ili sa bicom do posla.
probala sam u jutro ali nejde.
da, bilo bi zgodno trčati ujutro, ali većina nema satnicu kao amerikanci, od 9 do 5..većina se diže u 6, da bi stigla na posao u 7 isl... zanima me još jedna stvar, trčanje po hladnom i vlažnom vremenu, koliko
…prikaži još!ko je to zdravo? znam da organizam troši više na hladnoći, pa se uz trčanje kcal potroše i na zagrijavanje tijela, tako da je dobro za skidanje kg, a i kondiciju.
ali što je sa plućima?
nekoliko sam puta trčala po hladnom vremenu, i imala osjećaj da sam zaledila pluća i sve organe oko njih, a kasnije sam kašljala i imala problema tjedan dana..
savjet?
Super je kada možeš primijeniti jutarnje trčanje. Cijeli dan si odlično raspoložen. Inače sam tračala u jutro od 7 do 8 sati, ali od kada sam počela raditi i ustajati u 5 h to nikako nije moguće realizirati. Na žalost.!
Jutro je za trčanje, večer za teretanu
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.