Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Evo da i ja napišem koje slovo vezano za "Vježbe visokog inteziteta" koje izvopdi Marin Bašić. Obzirom da sam vježbač pilatesa ove do sada prikazane vježbe nisu mi nepoznanica, pa se mogu svrstati u srednji tip vježbača. Prikaz videa je
…prikaži još! dosta nekvalitetan, Marin kao instruktor ne daje nikakvu motivaciju za daljnjim vježbanjem, jer je dosta suhoparan i malo dosadan jer su vježbe prikazane brzo i kratko, pa bi bilo bolje da je cijeli trening prikazan u komadu sa zagrijavanjem i pripremom tijela za vježbanje tako da nedostaje i sam kraj kada je tijelo bez obziran na vrstu vježbanja potrebno istegnuti da bi svi zagrijani mišići mogli funkcionirati i sutra. Obzirom da je prikaz i opis vježbi namjenjen čitateljima vog Vašeg portala pitam se koliko je njih zadovoljno sa istim?????? I na kraju jedan prijedlog za vježbanje - da budući instruktor bude kvalitetniji i sadržajniji u izvođenju vježbi sa svim potrebnim elemntima jednog cjelokupnog treninga.
Do ravnog trbuha u samo četiri minute
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.