Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
poštovana dr.sc. Bender, interesira me ako mi možete pomoći. Imam kronični GASTRITIS I najviše me mući želučana kiselina, ali ne da je osjećam u želucu već imam problema sa usnom šupljinom i bijelim jezikom i to uglavnom ujutro kad se
…prikaži još!e budim. Spavam i povišeno i kako tako kontroliram prehranu, ali grlo mi je stalno crveno čak i pretjerano kao i obloženi bijeli jezik. Možete mi kako pomoći. Pozdrav sara
PROTIV KISELINE U ŽELUCU TREBA JESTI SVAKODNEVNO KOKICE NAPRAVLJENE U APARATU ZA KOKICE BEZ SOLI I MASNOĆE I TO SAMO BIJELI DIO SVAKODNEVNO DOK SE KISELINA NE SREDI
Hvala puno !!! Sve što je napisano mi smeta...inače imam čir na želucu. Evo sada je proleće i ja imam nenormalne bolove svakodnevno,pijem ranisan. Lekovi za čir se piju po određenoj šemi,tako da još uvek nisam otišla kod lekara da
…prikaži još! mi prepiše:))) Samo lagana ishrana,nema prejedanja, ali ja konzumiram cigarete...moram ih se rešiti:))) Srdačan pozdrav,Frančeska !!!
ja sam imala jako dugo probleme sa kiselinom ( kad izdahnem zrak kroz usta smrdilo je kiselo). svaki put kad mi se digne kiselina jela sam par badema i to mi je uvijek pomoglo. kako sam pocela jesti samo low
…prikaži još! carb high fat, nemam problema sa kiselinom uopce ... mozda pokusati takav nacin prehrane?
Hrana koja pojačava i umiruje simptome čira na želucu
Komentari 6
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.