Komentari 40

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    MARADONA
    Volim trčati, jer to za mene predstavlja najbolji način tjelesne aktivnosti za gubitak kilograma i jačanje vlastitog duha. Uz trčanje sam postigao odličnu kondiciju, uspješno "pobijedio" višak kolesterola u organizmu i riješio se "proklete pivske škembice". Osjećaj je i više …prikaži još!
  • Default avatar -
    amentalsymphony
    Sve do svoje 20.-te godine, bila sam jedna od onih koja se užasavala bilo kakve pomisli na vježbanje i trčanje, a od tjelesnog u školi sam imala noćne more. Tada sam, kroz određeni period, skinula višak od 30-tak kila, i …prikaži još!
  • Default avatar -
    lucyla
    trcim da ponistim stetu koju cinim duhu i tijelu. trcim da pronadjem dio sebe koji jos nije otkriven.
  • Default avatar -
    cuco
    Trčanje je meni sada prava fora,a nekad mi je bilo kao noćna mora.Imala sam višak kila;stručno rečeno -pretila sam bila.Sad me lake noge nose;sva sam si lijepa;od glave do kose.Trčeći iz organizma izbacujem toksine,a usput mi i ideja za zdravi …prikaži još!
  • Default avatar -
    MACAKTOMMY
    evo ja sam večeras istrčala 45 krugova, 45 min. kontinuiranog trčanja!!!! JA SAM KRALJICA IGRALIŠTA U SVOM KVARTU!!! Nitko od trkača i trkačica nije toliko istrčao na moje oči, a navečer nas je hrpa. :D Neka me teta toliko gledala …prikaži još!
  • Default avatar -
    lucylucy
    Trčanje jednom rječju obožavam. To je sport koji opušta sve moje moždane vijuge. Uvijek sam spremna napraviti lagani trening da se osjećam bolje i poboljšam svoje zdravstveno stanje. U samo par kilometara izbacite iz sebe svu negativnu energiju i sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    estefanija22
    Doktor je rekao: barem 20 min trčanja na dan, i 10 min laganog hodanja. Ma da, kako ne? Nikako mi se ta ideja nije sviđala. Prvi dan sam to ignorirala, drugi dan je padala kiša, treći dan nisam imala tenisice …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Volim trčati jer na taj način nadmašujem samu sebe, i to ne samo svoje fizičke već i mentalne limite. I nakon što je limit probijen odsjećam se nadmoćno i slobodno. U društvu u kojem sam sve samo ne nadmoćna niti …prikaži još!
  • Default avatar -
    suzyp
    Kao mala, mama mi je uvijek govorila, Ne treba ti trčanje za bolju formu, Nego treba ribat kupaonu. Čišćenjem kuće ćemo dobiti isti rezultat kao da smo vježbali i trčali. Ja sam postala mrzitelj bilo kakvog sporta, Uvijek sam govorila, …prikaži još!
    NikolinaZg
    zasto volim trcanje? Mnogi me pitaju zašto sam se odlučila na trčanje... Odgovor je vrlo jednostavan, nešto što sam kao klinka mrzila, danas volim najviše na svijetu i ne mogu zamisliti svoj život bez trčanja. Trčanje me promijenilo. Upoznala sam …prikaži još!
    pilki
    Zdrava krava volim trčanje... Prije sam trčao satima i uživao u tome. Ništa nije bilo kao trčanje, ali onda mi se dogodilo nešto što me jako pogodilo. Doživio sam sportsku ozljedu,jako puno propatio jer mi je trčanje praktički bilo sve; …prikaži još!
  • Default avatar -
    natalis
    Obožavam trčati, ne samo što pomoću trčanja održavam liniju već mi ono omogućuje da svu negativnu energiju izbacim iz sebe. Nakon trčanje osjećam se kao da mogu sve pa čak i letjeti :)
  • Default avatar -
    Livergirl88
    Odrasla sam u obitelji gdje se svi bave sportom: mama plivanjem , tata je trčao maraton. Vodio me na utrke kada sam bila malena i svoj prvi mini maraton otrčala sam sa 10 godina. :) Otada je on u mom …prikaži još!
  • Default avatar -
    bigi
    trčim od kada znam za sebe : u školu, na posao, na kavu, na plac, po dijete u vrtić, na roditeljski, na ovaj doček, na onaj isparaćaj, na feštu......i sada od nedavno shvatim da sam ja zapravo jedna vrlo " …prikaži još!
  • Default avatar -
    trnje
    trčim na posao,trčim na poslu,trčim s posla,trčim na roditeljski sastanak,trčim na plac,trčim kad je nešto što mi treba na sniženju,trčim pomoći roditeljima,trčim plaćati račune kad napokon stigne plaća.... cijeli život svakodnevno trčim ,al ponekad obućem stare tenisice i trčim oko …prikaži još!
  • Default avatar -
    Sansa
    Zašto volim trčati? pitala me Zdrava Krava Ja joj rekoh da poslije trčanja dolazi dobrog raspoloženja lava. Dodala sam još da se osjećam bolje i samo tako sam odlične volje. Nema stresa, nema briga Obveze poslije trčanja postaju dječja igra! …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Volim trčanje jer uživam u vlastitoj samoći i miru tih 30-60 minuta koje svakodnevno odvojim samo za sebe. Uživam u svježem zraku, cvrkutu ptica, šumu lišća na granama, tišini prirode, bez glazbe u ušima. Trčanje za mene predstavlja savršen oblik …prikaži još!
  • Default avatar -
    franky192176
    Otkad znam za sebe uvijek sam trčao. Potrči da ne zakasniš u školu, kasnije „trčao“ za curama, stigao u Zagreb, pa potrči za tramvajem... Uvijek trka. Sad, uz nešto veće mogućnosti, ima se bicikl, rijetko kad vozam auto. Ali, zafalilo …prikaži još!
  • Default avatar -
    lelast
    Volim trčati iz jednostavnog razloga, to mi je najbolji naćin za izbacivanje negativne energije nakupljene u danu, tjednu,... nakon ćega se osječam pročišćeno i sretno. Podiže mi samopouzadnje te ostavlja iza sebe dobar osjećaj sreće i zadovoljstva.
  • Default avatar -
    cuco
    JUHUUUU!Zahvaljujem na nagradi!Baš ću bit sva važna sa ovim rekvizitima!HVALA!;-)
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.