Komentari 40

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    ariess
    6 ujutro - alarm budilice - želim vrištati i zatući prvog tko mi se nađe na putu (supruga,u mom slučaju). Od 7 do 15 sati - radni dan ispunjen ljudima svih profila, stresovima svih vrsta,bljeskovima sreće i zadovoljstva zbog posla …prikaži još!
  • Default avatar -
    binkica
    Trčim rekreativno,tek par mjeseci! Do nedavno sam brzo hodala,pa sam polako počela i trčati.Neopisivo iskustvo i otkriće! U početku je bilo naporno,ali malo po malo sam produžavala trasu.Sada otrčim krug oko Jarunskog jezera(vanjski krug).Ponosna sam na sebe,jer sa 40 godina …prikaži još!
  • Default avatar -
    natalis
    Obožavam trčati, ne samo što pomoću trčanja održavam liniju već mi ono omogućuje da svu negativnu energiju izbacim iz sebe. Nakon trčanje osjećam se kao da mogu sve pa čak i letjeti :)
  • Default avatar -
    Aneleh23
    Fakultet, ispiti, 100 radnih zadataka kod kuce, 2 honorarna posla i decko, na kraju dana se cudim kako uspijem :) Dnevno 45 min trcanja me ispunjava, očisti misli, i vraca u normalu da iz dana u dan mogu podnjet stres …prikaži još!
  • Default avatar -
    estefanija22
    Doktor je rekao: barem 20 min trčanja na dan, i 10 min laganog hodanja. Ma da, kako ne? Nikako mi se ta ideja nije sviđala. Prvi dan sam to ignorirala, drugi dan je padala kiša, treći dan nisam imala tenisice …prikaži još!
  • Default avatar -
    strasilica
    Jednostavno volim trčati...trčati negdje u prirodi da se psihički opustim, trčati da pobjegnem od kiše, trčati za svojom dvogodišnjom curicom, trčati da uhvatim dobar komad mesa negdje na pikniku, ili trčati kako bi dala suprugu pusu prije odlaska na posao...svaki …prikaži još!
  • Default avatar -
    glava_u_oblacima
    Trčanje je izazov, istraživanje vlastitih granica i mogućnosti. Ono je opuštanje i vrijeme poklonjeno samom sebi, ponovni pronalazak ekvilibrijuma. Stapanje s prirodom, povjetarac u lice, cvrkut ptica i tvoji ritmični koraci. Prilika i izgovor da se udahne svijež zrak i …prikaži još!
  • Default avatar -
    cuco
    Trčanje je meni sada prava fora,a nekad mi je bilo kao noćna mora.Imala sam višak kila;stručno rečeno -pretila sam bila.Sad me lake noge nose;sva sam si lijepa;od glave do kose.Trčeći iz organizma izbacujem toksine,a usput mi i ideja za zdravi …prikaži još!
  • Default avatar -
    cuco
    Trčanje je meni sada prava fora,a nekad mi je bilo kao noćna mora.Imala sam višak kila;stručno rečeno -pretila sam bila.Sad me lake noge nose;sva sam si lijepa;od glave do kose.Trčeći iz organizma izbacujem toksine,a usput mi i ideja za zdravi …prikaži još!
  • Default avatar -
    lucylucy
    Trčanje jednom rječju obožavam. To je sport koji opušta sve moje moždane vijuge. Uvijek sam spremna napraviti lagani trening da se osjećam bolje i poboljšam svoje zdravstveno stanje. U samo par kilometara izbacite iz sebe svu negativnu energiju i sve …prikaži još!
  • Default avatar -
    Ecume
    Volim trčati jer na taj način nadmašujem samu sebe, i to ne samo svoje fizičke već i mentalne limite. I nakon što je limit probijen odsjećam se nadmoćno i slobodno. U društvu u kojem sam sve samo ne nadmoćna niti …prikaži još!
  • Default avatar -
    ivankasab
    Obožavam trčati- puno je razloga ali najdraži su mi što smanjujem stres nakupljen tokom dana, poboljšavam si kondiciju, fleksibilnost, jačam kosti da lakše podnesem starost i šta je najvažnije zadovoljnija sam svojim izgledom i samom sobom, a pri tome uživam …prikaži još!
  • Default avatar -
    bigi
    trčim od kada znam za sebe : u školu, na posao, na kavu, na plac, po dijete u vrtić, na roditeljski, na ovaj doček, na onaj isparaćaj, na feštu......i sada od nedavno shvatim da sam ja zapravo jedna vrlo " …prikaži još!
  • Default avatar -
    ZAKS
    Trčanje je jedini sport koji ja volim, ali mi je trebala godina dana da se odvažim, navučem trenirku i tenisice i odvučem se na igralište. Trčiš, malo je teško prvi put, a onda neka navala sreće, adrenalina, ponosa na sebe, …prikaži još!
  • Default avatar -
    marijaodzic
    Volim trčanje jer uživam u vlastitoj samoći i miru tih 30-60 minuta koje svakodnevno odvojim samo za sebe. Uživam u svježem zraku, cvrkutu ptica, šumu lišća na granama, tišini prirode, bez glazbe u ušima. Trčanje za mene predstavlja savršen oblik …prikaži još!
  • Default avatar -
    CIKO
    Obožavam trčati, svaki dan trčim na atletskoj stazi koja se nalazi u blizini mog stana. Prosječno dnevno trčim oko 5 km. I uopće mi nije teško stalno trčati u krug. Trčim bez glazbe i ičega i lijepo je, opuštajuće, razmišljam, …prikaži još!
  • Default avatar -
    MARADONA
    Volim trčati, jer to za mene predstavlja najbolji način tjelesne aktivnosti za gubitak kilograma i jačanje vlastitog duha. Uz trčanje sam postigao odličnu kondiciju, uspješno "pobijedio" višak kolesterola u organizmu i riješio se "proklete pivske škembice". Osjećaj je i više …prikaži još!
  • Avatar pilki
    pilki
    Zdrava krava volim trčanje... Prije sam trčao satima i uživao u tome. Ništa nije bilo kao trčanje, ali onda mi se dogodilo nešto što me jako pogodilo. Doživio sam sportsku ozljedu,jako puno propatio jer mi je trčanje praktički bilo sve; …prikaži još!
  • Default avatar -
    lelast
    Volim trčati iz jednostavnog razloga, to mi je najbolji naćin za izbacivanje negativne energije nakupljene u danu, tjednu,... nakon ćega se osječam pročišćeno i sretno. Podiže mi samopouzadnje te ostavlja iza sebe dobar osjećaj sreće i zadovoljstva.
  • Default avatar -
    trnje
    trčim na posao,trčim na poslu,trčim s posla,trčim na roditeljski sastanak,trčim na plac,trčim kad je nešto što mi treba na sniženju,trčim pomoći roditeljima,trčim plaćati račune kad napokon stigne plaća.... cijeli život svakodnevno trčim ,al ponekad obućem stare tenisice i trčim oko …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.