Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Znate što je meni erotično ili bolje reći tko - glumac Cesar Evora,s onim svojim predivnim dubokim,hrapavim glasom koji bi otopio najveći led,a ne bi nas ženske.
Erotično?? Kada vidim muškarca lijepo "skockanog", u odijelu, sa kravatom sva se naježim. Uvijek se sjetim filma Zgodna žena i Richarda Geera koji mi je najerotičnija muška osoba. Taj film odgledala sam već više puta upravo zbog njega. Kada godinama
…prikaži još! radite sa muškim osobama onda s njima razovarate i naučite puno o njima. Jednom mi je moj kolega s posla rekao: Mi muškarci više volimo kada žena ne otkriva sve, već nas tjera da razmišljamo...To je erotika.
erotično može biti sve, ako osoba nešto zna napraviti erotičnim. Erotično je lagano skidanje odjeće jedne osobe dok druga smije samo sjediti i gledati, erotičan može biti i ples ako ga netko zna izvesti. za njega nije potrebna ni šipka
…prikaži još!a ni ništa slično-jednostavno, skinite mu kravatu i igrajte se s njom, obavijte ju oko svog tijela, obucite njegovu košulju koja vam je dakako velika, ali njemu će to biti erotično i zbog same činjenice da ispod nemate apsolutno ništa. erotični mogu biti i pokreti, oni jednostavni i nevini, na bilo kojem mjestu, u kafiću, na plaži, dok kuhate... erotikom može odisati i pogled u koje se može iščitati vjera u sebe, samopouzdanje, ali i čežnja za zagrljajem, maženjem, poljupcima... erotično je i kada se ujutro ustanete i onakvi uspavani, raščupani odete u kuhinju i napravite mu doručak, jer njega ne privlači vaša šminka, sjenilo, podloga za lice, nego upravo vi-vi ste ono što ga privlači i za kim žudi. erotično nije ono što se čuli ili pročitali u časopisu da je erotično nego ono što vi takvim napravite, a mašta je presudna...
Mozak i moždane sinapse su čista erotika. Naučila sam to nedavno , na svojoj koži kad je mene-obožavateljicu muškaraca s naslovnice i trbušnih pločica oborio s nogu i potpuno mi zavrtio mozgom muškarac potpuno, ali potpuno prosječnog izgleda. Način na
…prikaži još! koji koji je to napravio-potpuno neprimjetno, ali samouvjereno , bezobrazno i drsko, bez ijednog klišeja i macho fore-najerotičnije iskustvo u životu. A da mi nije ni komad odjeće skinuo ;)
Erotičnost je jedan poseban pojam. Svaka osoba u sebi krije jednu dozu erotičnosti samo ju treba otkriti i pokazati. Potrebno je i malo hrabrosti. Erotičnost je za mene lijep izgled, seksi muško tijelo sa pločicama. Osjećam se erotično u seksi
…prikaži još!i izazovnoj kombinaciji i potpeticama. Dok zajedno večeramo, gledam ga seksi, strastvenim pogledom, smješkam mu se, lagano gestikuliram i povremeno oblizujem usnice čime mu dajem do znanja da ga želim. I na kraju mu to dajem do znanja i riječima a u konačnici i djelima
Erotika je transformacijski element nježnog prijateljstva u strastvenu ljubav. Eros pripada ženinoj kovrči koja nehotice pada niz vrat, opojnoj hladnoći smaragdne boje, nesvjesno poluotvorenim usnama, stopalima zarobljenima u užarenom pijesku, crvenom ružu, gracilnim rukama, zagonetnosti u dubini pogleda, svježoj svilenoj
…prikaži još! posteljini, sočnoj hrani, bogato nabranim zavjesama, sjenama na zidu osvjetljenim tinjajućim lučicama, mirisu tople proljetne večeri, zagrljaju širokih muških pleća, ugodnom strujanju kroz tijelo dok po njemu klizno šara tuđa jagodica prsta, maznoj jutarnjoj kavi u krevetu. Osjećaj živ, stvaran, opasan, opojan.
Gdje se skriva najerotičniji dio u tebi?
Komentari 29
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.