Komentari 29

Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
Prikaži sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    LEONA8
    Znate što je meni erotično ili bolje reći tko - glumac Cesar Evora,s onim svojim predivnim dubokim,hrapavim glasom koji bi otopio najveći led,a ne bi nas ženske.
  • Default avatar -
    LEONARDA20
    Erotičnim smatram MAŠTU koju je moguće pretočiti u stvarnost … čak i onu koju nije …. Graniči sa romantikom a povezana je sa strašću …. :D
  • Default avatar -
    doroteica
    Erotično?? Kada vidim muškarca lijepo "skockanog", u odijelu, sa kravatom sva se naježim. Uvijek se sjetim filma Zgodna žena i Richarda Geera koji mi je najerotičnija muška osoba. Taj film odgledala sam već više puta upravo zbog njega. Kada godinama …prikaži još!
  • Default avatar -
    LukreciaBorgia
    Erotika je seksipil koji nije vidljiv na prvu, već se skriva iza senzualnosti.
    indica
    Zanimljivo.Šteta da sam prekasno naletila na članak (što ne znači da neću nabaviti knjigu;makar posudila u knjižnici)
  • Default avatar -
    ines668
    erotično može biti sve, ako osoba nešto zna napraviti erotičnim. Erotično je lagano skidanje odjeće jedne osobe dok druga smije samo sjediti i gledati, erotičan može biti i ples ako ga netko zna izvesti. za njega nije potrebna ni šipka …prikaži još!
  • Default avatar -
    rozakrava
    Mozak i moždane sinapse su čista erotika. Naučila sam to nedavno , na svojoj koži kad je mene-obožavateljicu muškaraca s naslovnice i trbušnih pločica oborio s nogu i potpuno mi zavrtio mozgom muškarac potpuno, ali potpuno prosječnog izgleda. Način na …prikaži još!
  • Default avatar -
    marina1990
    Erotičnost je jedan poseban pojam. Svaka osoba u sebi krije jednu dozu erotičnosti samo ju treba otkriti i pokazati. Potrebno je i malo hrabrosti. Erotičnost je za mene lijep izgled, seksi muško tijelo sa pločicama. Osjećam se erotično u seksi …prikaži još!
  • Default avatar -
    sissy55
    Erotika je transformacijski element nježnog prijateljstva u strastvenu ljubav. Eros pripada ženinoj kovrči koja nehotice pada niz vrat, opojnoj hladnoći smaragdne boje, nesvjesno poluotvorenim usnama, stopalima zarobljenima u užarenom pijesku, crvenom ružu, gracilnim rukama, zagonetnosti u dubini pogleda, svježoj svilenoj …prikaži još!
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.