Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
U zadnje vrijeme sam stalno umorna i na poslu neprestano zijevam! Moje kolegice su me pitale radim li noću potajno drugu smjenu :) Želim naučiti kako povećati svoju energiju, poboljšati koncentraciju da se ne gubim već na pola prve rečenice
…prikaži još!ce dok netko priča i da se ujutro ustajem odmorna bez glavobolje. Mislim da bi ovaj seminar bio dobar početak mog kvalitetnijeg života!
stvarno bi htjela na ovaj seminar jer mislim da je pristup savrsen. sve ono sto nedostaje dobrom djelu drustva danas, a to je holisticki pristup zdravlji i odgovornost prema samome sebi. voljela bi nauciti puno vise o tome jer svo
…prikaži još! znanje koje imam o tome je ono koje sam skupila po internetu i od ljudi oko mene, a nekada me sve te nesortirane informacije znaju zbunjivati. mnogo bi mi koristio ovaj seminar zbog zelje da pomognem poboljsati svoje zdravlje, a potom svoje djece i buducih unuka.
prema vašem članku mogu reć da imam vitalnost koju mogu davati drugima,htjela bi naučiti kako je održavati i pospješiti... p.s.da smo sad na facebooku,definitivno bih klikla like:) facebook neman,nedavno sam se isključila sa željom da to vrijeme provedeno na njemu
…prikaži još!mu zamjenim sa puno kvalitetnijim...JA BIH NA OVAJ SEMINAR:))))
i ja bi na ovaj tretman!!!:D trudim se održavati svoju vitalnost, rano ustajem, doručkujem, krećem se, družim... ali svejedno nemam uvijek energije ni volje funkcionirati najbolje. Mislim da bi ovim seminarom upotpunila svoje rupe i zakoračila boljim tempom u život
…prikaži još!vot s Vašim korisnim savjetima:)
došlo je pravo vrijeme da unaprijedim svoju vitalnost na mjesečnoj razini i proširim svoje spoznaje i znanja kroz seminare i radionice. omogućite mi da baš ovaj obilježi moju veljaču.
zdravi i veseli bili :)
ja se super osjećam! inače sam hiperaktivna,puno radim,puno razmišljam, imam troje djece i jednog unuka,imam hobi,i prekratko mi traje dan! neki put se i sama pitam otkud mi toliko energije?!
Dobar apetit garantira vitalnost
Komentari 7
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.