Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga Sanela i ostale dame..ja također imam višak kilograma,ali sam se odlučila na vježbanje i zdraviju prehranu.znači,vježbam svakodnevno već 2 godine i rezultati su tu.zadovoljna sam postignutim i ne stajem,idem dalje.to što ste Vi izgubile kilograme,to je samo voda.unosite kemiju
…prikaži još! u sebe,trebali ste prvo dobro razmisliti.kad prestanete koristiti proizvode,yo-yo efekt je zagarantiran :( .hoćete li i i dalje kupovati,kada prestane ovo sve?savjetujem da si radije uplatite članarinu za zumbu,aerobik,bilo šta,vjerujte mi,tijelo će Vam biti puno zahvalnije.srdačan pozdrav i sretno! :)
draga vjeverice.Ja sam sredinom 1mj.ove godine imala 138kg.Svojom voljom skinula sam u mj.dana 10.2kg i ponosim se time.Nupo je tada dalje nastupio i sada ga koristim 2tjedna.Danas vaganje!!!!!!Mislim da je ovo dobar način za pokrenuti se.Što se tiče rekreacija jedva
…prikaži još! čekam lijepo vrijeme da se krene na bicikal i druge aktivnosti.Neće izostati ni teretana.Ja sam se zbog godina zapostavljanja same sebe dovela u ovu situaciju,ali s obzirom da mi je ova prilika omogučena ja ću ju iskoristiti.Učim se malim redovitim obrocima i kako se kretati.Svaka kila manje u mom životu mnogo mi znači,ne toliko zbog estetike,već zdravstvenog stanja koje je zbog moje kilaže itekako narušeno.Što se tiče da je kemija šta je uopće zdravo?Jako puno nas se prijavilo tako da ne misle svi da je to nešto loše.Meni pomaže i sretna sam.A kasnije boriti ću se.
ciciko :) super nick :) u pravu ste,danas ništa nije zdravo.kad se samo sjetim rajčice,zagrizeš,a ono sve curi niz bradu.sad je kao plastična,bez boje i mirisa :/ htjela sam se samo osvrnuti na kojekakve tablete i napitke,ništa od toga nije
…prikaži još!e čarobno.nažalost,i ja sam koristila tzv.pomagače skidanja kila u prehrani i jetra mi je nastradala.sva sreća pa se regenerira..zbog toga sam malo "grubo" reagirala,nemojte zamjeriti.. i za kraj,čestitam,samo hrabro dalje :) trebat će vremena ali isplatit će se.meni su leđa i koljena zahvalna što sam se riješila viška kg.a tek ogledalo...puno je ljepši odraz :) pozdrav
meni je jako problematičan ovaj vaš projekt jer nije baš zdravo gubiti 3,4 kg u tjednu. ništa protiv nikog, ali problematične su mi sve brzopotezne dijete i razni preparati. želim sve najbolje svima pa tako i saneli, ali gledam jednu
…prikaži još! prijateljicu već 10 godina, i ona čim se skine sa akupunkturne dijete ona se brže udeblja natrag nego što je to izgubila a izgubi jako brzo... naravno, postoje načini nakon što ti izgubiš kile da probaš ne dobiti natrag, ali baš ovakvim rigoroznim programima, neprirodnima, i prebrzim gubitkom kila jojo efekt će biti veći... naravno, sve je do samokontrole... ja ne vjerujem u nikakve preparate pa zato ovakav komentar. sretno cure!
Nije ne zravo ako osoba ima jako puno suvišnih kilograma. No, kasnije se i nižom tjelesnom težinom mršavljenje uspori jer se ne troši toliko kalorija zbog manje mase osim ako se osoba ne počne puno više kretati ili ako dobije
…prikaži još! podosta mišićne mase (koja troši više kalorija od sala).
Samo naprijed Sanela! :)
poanta je naučiti jesti pravilno, da bismo nakon što skinemo suvišne kilograme, mogli održavati tjelesnu težinu. Što ćemo nakon što skinemo kilograme? Opet početi jesti "po starom" i vratiti sve izgubljene kilograme? Sve sam to prošla, tako da govorim iz
…prikaži još! vlastitog iskustva. Užasno me nerviraju "dijete" jer imaju kratkoročne rezultate tj kilogrami se uvijek vrate. Svatko je krojač svoje sreće i sam si je kriv ako nasjeda na dobro odrađeni marketing neke tvrtke.
Kupila sam tu Nupo dijetu i mogu rec da sam super zadovoljna, okus mi je super i nemam problema sa prilagođavanjem jer sam tip osobe koji moze jest jako malo ili jako puno... samo nazalost uvik prevagujem onom drugom. E
…prikaži još!
E sad meni tu nesto nije jasno. Dakle ujutro jedem napitak od cokolade, za marendu(međuobrok) uzmem plocicu ok voca,cokolade,karamele.... za rucak juhu, međuobrok opet napitak od cokolade, za veceru juhu i poslje opet napitak. Citam ja citam i nije mi jasno.... te plocice koje sam dobila, dali ih ja pogresno konzumiram? Pise da su zamjena za glavni obrok, a međuobrok nije glavni obrok, al opet sta onda da tu uzmem... (nikad nisam doma za to vrijeme). Molim vas da mi odgovorite dali radim kakvu gresku jer je to jednostavno preskupo da si dozvolim iste. Hvala
ok Nupo proizvodi....Koliko koštaju te Nupo juhe,shake i NUpo prutići??? Za koliko dana ima u tim paketima...i šta samo sa time se hraniti cijeli život ili ima određen period koliko to smiješ koristiti...Mislim ako je skupo...koliko si to može ko
…prikaži još! priuštiti i da li se može kombinirati sa drugom djetnom prehranom????pozzz
Dnevnik jedne debeljuce
Komentari 9
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.