Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Sve je to super, ali Nupo mi već nekoliko tjedana ne odgovara na molbu da juhe iz paketa za 14 dana zamijenim okusima kakao i mango-vanilija. Savjetovali su mi da juhe podgrijem, dodam u njih nešto, ali za mene su
…prikaži još! i dalje naprosto nejestive (da ne kažem nešto gore). Tako da pokušavam i ovim putem s Nupom dogovoriti zamjenu, jer ne znam što mi drugo preostaje. da zovem Društvo za zaštitu p otrošača?Savjetovala bih svima da prvo kupe samo po jednu vrećicu svakog okusa pa sami sebi slože što im odgovara, s kupovinom paketa može im se dogoditi što i meni - da pola toga ne mogu jesti.
Draga aidaba, Vašu molbu smo zaprimili i dobili ste pozitivan odgovor. Premda to nije praksa, rekli smo Vam Nupo dijetalne juhe zamijeniti sa Nupo dijetalnim shake-ovima. Trenutno imamo jako puno upita i narudžbi koje svakodnevno realiziramo i šaljemo diljem Hrvatske.
…prikaži još! Vašu nismo zaboravili i realizirat ćemo je ovih dana! Žao nam je što imate takvo iskustvo s Nupo juhama, ali ukusi su različiti. Kandidatkinja Ivana ih naprosto obožava! Ali upravo zato Nupo je ponudio širok spektar dijetalnih obroka, što uključuje i Nupo dijetalne shake-ove i/ili Nupo dijetane juhe, tako da svatko može odabrati upravo ono što mu najviše odgovara! Isto tako svaki mjesec u ljekarnama, specijaliziranim i dm-ovim prodavaonicama organiziramo i Nupo nutricionistička savjetovanja na kojima možete degustirati sve ukusne Nupo proizvode, i savjetovati se sa stručnim timom nutricionista.
Dragi Kalipso, ključ za održavanje vaše nove težine su znanje i nove navike. Dok ste na Nupo režimu, kvalitativnim i kvantitativnim unosom kalorija unosite sve tijelu potrebe nutrijente, a u malo kalorija. Matematički gledano, vrlo egzaktno, gubite neželjene kilograme i
…prikaži još! centimetre, a osjećate se odlično jer tijelo niste ničime deficitirali. Pored toga, a jednako bitno, razvijate i stvarate odlične pretpostavke za kasnije uspješno održavanje postignute težine - navikavamo organizam na male porcije, na šest obroka dnevno i na pravilne vremenske razmake. Upravo to su neke od navika koje ćete usvojiti i kasnije primjenjivati koristeći vlastitu zdravu prehranu.
Nupo je vrlo uspješno razvio i koncept koji će vam pomoći u održavanju postignute težine - Nupo Sustav kockica. Hrana i piće definirani su u obliku kockica, koje su podijeljene u četiri boje - sive kockice su Nupo proizvodi, plave kockice su proteinske kockice, zelene kockice su ugljkihidrati, dok crvene kockice predstavljaju jela i pića koje druge dijete ne dozvoljavaju a bogata su mastima, šećerima i alkoholom. To je edukativan sustav koji će vas naučiti nešto više o kalorijskoj i nutritivnoj vrijednosti raznih namirnica, i mogućiti da lako održavate željenu težinu nakon Nupo dijete. Sve što trebate učiniti je da iskoristite najviše 20 kockica po danu, od kojih svaka sadrži oko 60 kalorija, bez obzira na boju. Kod Nupa proces započinje i mijenja se od samog početka. Kada usvojite nešto pozitivno, onda nema vraćanja na staro, od tada imate nešto novo!
Centimetri i kilogrami samo nestaju
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.