Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Draga Ana Marija. Vec danima pokusavam pronaci snimke Vasih vezbi za zdrave zglobove i cirkulaciju na koje sam ne znam ni sama kako "natrcala" Secam se da su bila 3 videa i da ste krenuli od stopala i kolena pa
…prikaži još! preko cirkulacije krvi i limfe. Nikada ranije nisam videla takve vezbe. Bila sam odusevljena i samo sam ih preletela uz poneku vezbicu za kolena i kicmu. Mislila sam da cu ih sutra lako pronaci i sa uzivanjem vezbati ali ne uspevam. iza vas je bio pano na kome je pisalo kako spreciti povrede. Mislim da su to dobre vezbe za sportiste kako bi razradili sve zglobove i misice. Molim Vas da mi pomognete da pronadjem te snimke jer sam se pored par vezbica sutradan bolje osecala. Lakse sam isla uz stepenice i manje su me bolella ledja u krsnom delu. Kad bih to vezbala skinula bih i visak sala sa stomaka a i povecala misicnu masu na nogama pa ne bih povredjivala kolena. Sada ne mogu da cucnem zbog bola u desnom kolenu.Da Vas ne zamaram vise. Zelim vam puno srece i uspeha. Milja
Body tehnikom do savršene stražnjice
Komentari 2
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.