Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ja sam mislila da je ovo recept za sirove mafine. Mislim,mogli bi se svakako napraviti sirovi,naravno da se malo prosuše u dehidratoru. A domaću (sirovu) Nutellu sam ja pravila po receptu sa sirovhrana.hr i savršena je. Ukus je fenomenalan,a zdravija
…prikaži još! je od bilo koje čokolade.
Super ideja i za čokoladu jer bi se onda rastopila i dobili bi baš vruće muffine sa otopljenom čokoladom, a domaću čokoladu također možemo napraviti sami od kokosovog ulja, kakaa i meda.Brzo i jednostavno i fino.Hvala
Draga moja Zdrava Krava puno hvala na objavi recepata, nadam se da će se svidjeti posjetiteljima.Htjela bih komentirati da je po meni bolja domaća nutella u mojoj kućnoj izradi nego čokolada iz dućana jer za nas osjetljive i oboljele od
…prikaži još! celijakije nasigurniji je domaći proizvod.Nutellu sam napravila tako da sam samljela 200 gr lješnjaka, pa miješala u blenderu do smjese maslaca, treba duže vrijeme, dodala 2 žlice rastopljenog kokosovog ulja i 3 žlice kakaa, te na kraju zaslađivač i malo bademovog mlijeka....
Uživajte svi u receptu
Naravno draga Tanja da se može i sirove to sam već radila u malo drugačijoj kombinaciji no nemaju svi dehidrator, ovaj recept je baš posvećen dragim mojim prijateljima oboljelim od celijakije kao i ja tako da mi recept puno znači.Inače
…prikaži još! ja se i hranim 85 posto sirovo a 15 posto kuhano jer radi mog zdrastvenog stanja , celijakije i alergija na hranu mi puno bolje odgovara sirovo, a sirove slastice su mi mrak.slobodno ako vam treba bilo kakva pomoć sa receptima , javite mi se.I upravo kako ste rekli vi i ja sve što napravimo sami je zdravije.Hvala vam
Bezglutenski čokoladni muffini
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.