Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Imam blizance 2 dečka napunili su 7.mj u početku mi se činilo da nikad nećemo savladati nadohranu jer nam je tako teško išlo,nisu uopće htijeli jesti,hrane je bilo svuda.Onda sam slučajno naletila na Bio dućan u kojem sam prvi puta
…prikaži još!a kupila pahuljice od riže i prosa koje su zaista blagoga okusa i dečki su to super prihvatili,ali najviše od svega obožavaju kašicu od banane i breskve,moram priznati da kašice od povrća nismo probali ali svakako hoćemo jer cijenimo organsku hranu a naravno podržavamo akciju koja je sada povodom 80.rođ. kojeg slavi Holle stoga sve pohvale i nadamo se i ubuduće takvim akcijskim popustima. Puno pozdrava od zadovoljne mame :)
Kao baka nastojim svojim unučićima uvijek dati ono najbolje ali kada nisam u prilici ili sam vani uvijek kupim Holle kašicu i mogu reći da su jako ukusne i prihvatljive cijene s obzirom da se radi o organskom uzgoju i
…prikaži još! da je sve u kašicama provjerene kvalitete,ali posebno su nas oduševile voćne kašice i to u vrijeme dok sezonskog voća još nema na tržištu rado kupimo kašicu od jabuke i borovnice doslovno ju smažu hehe a raduju se i kašici povrtnoj od bundeve i riže malo smo bili skeptični kako će prihvatiiti bundevu ali nisu ni tu imali velikih problema. Tako da zaista mogu reći sve najbolje i sve pohvale i sretan vam 80.rođendan. Pozdrav od bake Katice !
Svom mališanu uvijek nastojim osigurati samo najbolju hranu, a u tome mi uvelike pomaže Holle sa svojom paletom kvalitetnih dječjih proizvoda. Moj sin obožava voćne kašice, a omiljena mu je ona od borovnice i jabuke. A za grickanje tu su
…prikaži još!su uvijek keksići od pira!
Pozdrav!
Bebe vole organsku hranu!
Komentari 3
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.