Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Jedan od najboljih tekstova na koje sam naišao.....Iskustveno.......Veoma opasna gljivica......Kako do izlječenja?Dugotrajna borba....Znači minimum 6mjeseci za sistemsku kondijazu.....Ali,ide to.....Bitno je izbaciti otrove iz organizma koje ona otpušta,a za to je najbolje što više vode i bijelog luka minimum dva mjeseca
…prikaži još! bez prestanka.....:)
U popisu zabranjene hrane se misli na sušenu ribu i sušenu perad, a u drugom na svježe namirnice. Imam dugogodišnje iskustvo sa kroničnom kandidijazom i najteže mi se odricati kolača.Borba protiv kandide podrazumijeva kompletnu promjenu prehrane i iz svog iskustva
…prikaži još! mogu reći da treba biti jako čvrstog karaktera i biti ustrajan jer se bolest liječi dugotrajno samo i isključivo drugačijim režimom prehrane.
Anti - kandida prehrana: Češnjak se pokazao djelotvornijim od lijekova
Komentari 4
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.