Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Ljudi su previše zaokupljeni sobom i svojim problemima da bi oko sebe primjećivali neke neobične stvari.No ne samo to nego smo postali nepovjerljivi prema nekim ajmo reći nadnaravnim stvarima za koje mislimo da ne postoje već da su samo plod
…prikaži još! mašte i drevnih priča,no ja ipak mislim da nisu i da oko nas postoje dobre duše koje nas prate i pomažu nam isto kao što i postoje ono jako loše koje nas žele iscrpiti i baciti u crnilo.
Poštovana, cijenim vaše mišljenje i gušt mi je čitati vaša razmišljanja o svakodnevnom životu. Nakon dugo razmatranja određenih situacija koje su me snašle, dođoh do nekih zaključaka; anđeli su živi i djeluju oko nas u svakodnevici. To su ljudi koji
…prikaži još! su uz nas kad trebamo oslonac i koji nesebičnošću inspiriraju ljude oko sebe. Smrt je kraj i jasan rez između vitalnosti i tupila, a paradigmu anđela, zagrobnog života i cjelokupnog sklopa mitova koje je niz civilizacija razvio smo smislili mi sami, samo da bismo smirili svoju tugu kad ostanemo bez nekoga. On(a) je uz mene, volimo misliti nakon što ostaneo bez bliske osobe, iako smo u dubini svjesni da ih je pojelo ništavilo.
Svako dobro vam želim.
definitivno se slažem s vama,ono što meni daje snagu je božja ljubav i anđel čuvar kojeg sto posto znam da ima uza sebe stalno :) leitao s dužnim poštovanjem vi spadate u onih 3% posto ljudi na svijetu koji vjeruju
…prikaži još!u da nema ničega,svaka vjera vjeruje u život poslije smrti kakav god bio...pa se pitam tko je u pravu,nekolicina znanstvenika i ljudi koji nemaju otvoren um ili ostatak svijeta.
ako se sve može znanstveno objasniti,zašto onda nema objašnjenja što je ljubav?
vjera je zakon i daje snagu
Ovo što napisah nema veze sa znanošću već osobnim osjećajem. Moj um je toliko otvoren da dozvoljavam opciju da iza smrti ne postoji apsolutno ništa. Imati otvoreni um ne znači biti sposoban apstraktno razmišljati, već dozvoliti drugima da na temelju
…prikaži još! osobnih iskustava i razmišljanja kreiraju individualni stav, kojeg će se znati držati i argumentirati ga.
Najotvorenije umove koje znam imaju moji prijatelji koji rade u znanosti, paradoksalno. No, za razliku od vas, neću reći da je to isključivo tako i pravilo, već ću samo dodati da generaliziranje nema smisla.
Ljubav i objašnjenje iste u ovom konkretnom kontekstu nema veze sa temom.
Vjera je iznimno važna, motivira i hrani čovjeka na razinama načinima koje ne može nahraniti ništa "zemaljsko" ali je sklona zamutiti um i deformirati percepciju. Iako sam u suštini vjernik, svakog aspekta vjere koji utječe na rasuđivanje se fundamentalno grozim.
Anđeli u nama i među nama
Komentari 5
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.