ja da sam ne znam koliko debela, a ima me bome, ne bih kupila tablete preko oglasnika.
Studenti komunikologije trebaju malu pomoć! Molim vas izdvojite tri minute i riješite ovu kratku anketu o prikrivenom oglašavanju.
Hvala :) :) :)
http://obsurvey.com/S2.aspx?id=5fbefd08-58f4-465f-8266-738af4487fae
Bilo koje tablete, nakon par mjeseci ja sam duplo dobila. Zasto? Bilo mi je mrsko da se znojim...vec hajd ono...lakse je s "hemijom"
Ne znam jel' mislite na moju objavu, nisam ih ja kupila preko oglasnika, nego preko zastupnika za Hrv. Prodaju ih i u ljekarnama u Osijeku. Za sada mi ide više nego odlično i preporučila bi ih. Meni su dobre iz razloga što ne osjećam toliku glad, pa onda mogu piti koliko i preporučuju nutricionisti, 2 l dnevno, 8 čaša, koliko god. Smanjuje mi se obujam tijela, što mi se sviđa. Nemam nikakve nuspojave. U ljekarnoj su mi rekli da su ispitane i da se ne bi smjele prodavati bez svih analiza i odobrenja. meni je to dovoljno. A za ove prodaje preko oglasnika ne bih garantirala niti ja. Tim više što preprodaju sa ebaya sranja. Dvoumila sam se između slimmiesa i botanicala, al je cijena prevagnula jer je za mjesec dana.
Moja devojka je sa slimline soft gel kapsulama izmrsavila 30kg,ako vas zanimaju iz osijek-a sam ali nabavljam ih iz srbije direktno iz slimline club-a,cijena je 330kn ovo je moj oglas na njuskalu: http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/slimline-soft-gel-capsule-mrsavljenje-oglas-6497778
Samo probušite žlicu... nema bez odricanja čarobnih tableta.
Može vam netko sprešati i devino govno zamotati ga u blister i reći da su tablete za mršavljenje, vi će te povjerovati u to ???
Ne nasjedajte na gluposti, trujete organizam. Napravite test tolerancije na hranu i garantirano će te kile skidati, manja je investicija nego "čarobne tablete". Nakon testa, a pridržavajući se preporuka ja sam za 1.5 mj. skinula 6.5 kg.
I ja sam jedna od bivših naivki, ali na vrijeme sam shvatila da nema rezultata bez stručnog savjeta, odricanja i volje.
Hej društvo, pozdrav..... Molim Vas da ukoliko netko zna u kojoj ljekarni imaju kupiti slimline soft gel kapsule u Osijeku budući me prijateljica iz SB zamolila da joj kupim i pošaljem.
Eustahija zamolila bi vas ako može da mi napišete u kojoj ljekarni u Osijeku mogu naći te tablete, unaprijed zahvaljujem.
Moja prijeteljica je skinula preko 20kg sa SlimLine Soft Gelom, i ja ih sada pijem,u obujmu struka sam se smanjila za za 8cm za 40 dana! Salo se topi! Naravno pazim šta jedem i pijem puno tekućine! Nisam imala nikakve nuspojave. Jako sam zadovoljna,jer mršavim na pravim mjestima stomak i bokovi! Prijateljici se kile nisu vratile, nadam se da neće ni meni!
popila sam pola pakiranja tableta i skinula 4 kg,no to ni nije toliko puno,ali meni bitnije je to što sam smanjila centimetre na kritičnim mjestima!Sretno i držite mi fige da do kraja ode još toliko i moja misija s tim tabletama ispunjena!
Drage moje cure ne nasjedajte na ove gluposti ja ih prodajem na njušaklu za tolko i tolko para.Stupila sam u kontakt sa njima i salju ih doma..evo od na mail..
Poštovana, šaljemo svuda u Hrv.
šaljemo nakon uplate na račun ili pouzećem, ovisno kako želite. Cijena je 250,00 kn + ptt.
Lp!
Dakle naći njihovu stranicu,ima je dolje negdje u postovima i od tamo naručiti!!
Vi niste normalne! Tablete preko oglasnika! Pa na te tablete vas nagovaraju ljudi koji ih prodaju, a ne članice zdravekrave. Ljudi, kad izmisle čarobnu tabletu, znat ćete, jer više neće biti debeljuškastih ljudi. Do tada, vježbanje i redukcija prehrane!
capy_mara, ja ne prodajem tablete niti ih reklamiram jer mi netko plati ili slične insinuacije. koristim ih i sama. U Osijeku ih ima za kupiti u ljekarni Centar na trgu Ante Starčevića, u samom centru. Doduše, to su jedine tablete koje ne trebaju reklamu, jer rade svoj posao. Nisam vidjela reklamu ni na TVu niti u novinama, dok ove Slimmies, Herbafast i artičoke iskaču iz paštete. Zaključak?
Eustahija puno vam hvala na informaciji, ja sam pila prije dvije godine i izgubila sam 8 kg u mjesec dana, nisam imala nikakve nuspojave, svaki je organizam različit i reagira na svoj način,stvarno mogu potvrdit da sma probala sve i svašta i pokazale su se najdjelotvornije, naravno nisu čudotvorne treba se pridržavat nekih pravila u ishrani ali pomažu, meni su djelovale na način da budem gladna kao vuk ali kad krenem jest brzo se zasitim, svako ima svoj način, ko ne vjeruje u to ne mora pit i završena stvar.
E ovako... gledam ovu diskusiju o Botanical Slimming i išla malo googlati. Naime, navedene tablete su u SAD-u zabranjene još krajem 2011 jer su sadžavale sibutramin koj moguće nije biljnog podrijetla (a oni ih reklamiraju kao 100% prirodne) te može negativno djelovati na one koji imaju kardiovaskularnih problema, a jednako tako i ući u interakciju sa ostalim lijekovima... Zato raszmislite prije nego ih počnete koristiti, postoji razlog zašto se ne mogu kupiti u ljekarnama.
Evo orginalan link sa FDA pa oni koji znaju engleski slobodno pročitate:
http://www.fda.gov/Drugs/ResourcesForYou/Consumers/BuyingUsingMedicineSafely/MedicationHealthFraud/ucm276113.htm
Šta vrijedi pričati nekome, tko je opijen tabletama za mršavljenje,kako su dobre, kako ovo, kako ono a za par godina če imati zbog toga velikih problema jer ih nikada nitko neće pitati (mislim na liječnike) da li ste kada trošili tablete za mršavljenje.Sve drugo će biti krivo, samo nitko se toga neće sjetiti.Ono što još jedanput napominjem i ja sam bila jedna od takvih ali na vrijeme sam shvatila da od toga nema sreće. Test tolerancije na hranu - nakon 2 mj. pridržavajući se uputa nutricioniste ja sam lakša 8 kg. Jedem 3 puna obroka bez gladovanja, samo sam izbacila hranu koju mi organizam ne tolerira (soja (ima je u čokoladi,žvakaćama,juhama ind.salame, paštete...), pšen.brašno, ječam, pir...,lješnjake,dizana tijesta,ocat bilo koje vrste(limunov sok-zamjena) - (kvaščeve gljivice), celer (ima ga u industrijskoj hrani vegeta,juhe...).Ta "dijeta"niti košta, niti je štetna a ukoliko imate nekakve tegobe(nečista koža,hemoriodi, bolovi u mišićima, pospanost, letargija)već nakon tri tjedna će te osjetiti promjenu na bolje. Govorim iz vlastitog iskustva!!!
Vidim komentar dulle, pa da se nadovežem. Osobno sam pitala u ljekarni i magistra je rekla da se ne smije prodavati ništa bez odobrenja Ministarstva zdravlja. A oni imaju dokumentaciju o ispitivanju i dozvole Ministarstva zdravlja za prodaju. Ne sadrže sibutramin jer je zabranjen. Baš iz razloga što je zabranjen ga više ne koriste u tim preparatima. I ja sam pročitala sve ovo navedeno,zato sam i išla u navedenu ljekarnu pitati prije kupnje. I kako nema u ljekarnama, kada ima? Iako bih bila presretna imati čeličnu volju i smršaviti pravilnom prehranom, do sada ju nisam imala, ali kako mi se smanjio apetit, tako manje jedem i pazim što unosim u organizam, tako da se nadam da ću zadržati kilažu i više ne koristiti tablete. I aspirin šteti, kao i kafetin za želudac ali ih svejedno pijemo. Treba svo to sranje izbaciti iz upotrebe.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji