Tablete za mršavljenje

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    cranberry24
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:57

Imam 24 godine, visoka sam 179 cm i imam 95 kg. Pijem kontracepcijske pilule Lindynette 30 nekoliko mjeseci ( svaki dan u 19h ), a od jučer i tablete za mršavljenje SlimLine Soft Gel capsule( nakon doručka oko 10 h ). Zanima me mogu li nastupiti neke nuspojave zbog istovremenog konzumiranja tableta za mrsavljenje i kontracepcija?

• Default avatar -
    Lucero

Ja sam pila Botanical Slimming. Dok sam bila na kontracepciji, jako teško sam mršavila, pa čak nije išlo ni uz tablete. Kada sam ih prestala koristiti, uz Botanical sam skinila 20 kg.

• Default avatar -
    ivamatanovic

a kakve su to tablete koje koristite?? Di ste ih nabavile??

• Default avatar -
    cranberry24

Preko neta sam ih kupila, jer sam od par ljudi iz svoje okoline čula da su ih pili i skinili do 30 kg s njima u 3mjeseca.
    Jučer sam popila zadnju kontracepciju i odlucila sam da ih necu piti kroz par mjeseci dok ne vidim hoce li djelovati ove tablete za mrsavljenje, a i bilo mi je jako muka ova 3 dana nakon sto bi popila kontracepciju.

• Default avatar -
    sanchy5

može li se dobiti cijena za taj Botanical Slimming? može li se kupiti igdje osim na netu?

• Default avatar -
    sanchy5

evo ako nekog zanima našla sam neko zastupstvo u Hrvatskoj. nadam se da je... sad sam poslala upit, pa ćemo vidjeti...http://botanicalslimminghrvatska.com/

• Default avatar -
    cranberry24

Ja pijem ove :http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/slimline-soft-gel-capsule-mrsavljenje-oglas-5010523

Danas mi je cetvrti dan kako ih pijem i otisle su mi 2 kile.

• Default avatar -
    Nensyy

+

• Default avatar -
    nameless

uz kontracepciju se tesko mrsavi? vecu glupost u zivotu nisam cula! ali posto je meni uspjelo,mora da sam "cudo" :p da se malo pokrenete,umjesto da pijete te tablete za mrsavljanje,i same bi se uvjerile da je moguce :P

• Default avatar -
    marietica

cranberry24,stvarno ste izgubili u 4 dana 2kg??
    opa :)

• Default avatar -
    marietica

a jeste zbog svih tih tableta možda imali nekih problema sa mjesečnicom?
    imam 18 god,i nije mi još uvijek redovita,pa jel bi mi sad još nešto naškodilo ili nešto?

• Default avatar -
    cranberry24

Da, danas mi je osmi dan kako ih pijem i 2,5 kg manje

• Default avatar -
    Lucero
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:58

Na moju preporuku su i moja kuma i sestrična pile Botanical. Kuma je regulirala mjesečni ciklus uz tablete, dosta njih koje su pile kažu isto, a da su prije imale neredoviti ciklus. tablete sadrže biljku koja je jako blagonaklona ženskim problemima. Korijen kineske/azijske kadulje. Millt nešto... zaboravila sam.

• Default avatar -
    russlana

Ma daj pa stvarno?
    Tako lako gubiš kg, koje su to tablete?

• Default avatar -
    tamimane

ja sam koristila slimline soft gel kapsule i izgubila 20kg za 3 mj. stvarno su odlične...evo već 4 mjeseca ne pijem i ništa se nije vratilo.

• Default avatar -
    ivamatanovic

Ja sam danas angažirala sestričnu koja živi u Osijeku da mi u ljekarni koja kod njih ima ove tablete istraži nešto o njima.Naravno cijenu,količinu i da li ih šalju u Zagreb.Ako koga zanima javim čim dobijem neke info..

• Default avatar -
    ivamatanovic

mislim na ove tablete Botanical Slimming..

• Default avatar -
    nika213

a gdje se mogu kupiti slimline soft gel kapsule tj. koji je link? našla sam više toga pa nisam sigurna..hvala

• Default avatar -
    Eustahija

Ja sam našla preko oglasnika, neki lik ih prodaje za 400,00 kn pakiranje, a jedna žena za 340,00 kn. Imate na njuškalu. Za ove slimline mislim. A za botanical slimming sam našla direktno web shop gdje se mogu naručiti. ovaj link što je sanchy stavila. platila sam ih 270,00 kn sa dostavom, stigle mi za dva dana. ima ih u ljekarni,al je cijena 290,00 kn, pa mi se isplatilo.

• Default avatar -
    bojan_b

Curke pa nije vas frka..
    mislim slušamo kako ljudi svašta prodaju
    A vi preko neta kupujete tablete za mršavljene??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani