Slavni vole Dukan dijetu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    edomajka
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:59

DVA DANA I NISAM SE VAGALA,BOJIM SEEEEEEEE....POMOC

• Default avatar -
    dorrina

dukan je najbolja dijeta! izgubila sam 12 kila kad sam na njoj bila!

• Default avatar -
    Tejson

Imam jedan problemčić,pa ako mi možete pomoći...Obožavam jesti zelenu salatu a s obzirom da se nesmije koristiti ulje neznam kakav dresing da napravim a da nije samo ocat...Kako si vi pripremate salatu?

Zdrava__Krava

Dragi Tejson, Dukan dijeta dopušta uporabu parafinskog ulja pa njega možeš koristiti za salate. Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    Tejson

E super...danas sam probala i ok je...ali me zanima dali smijem peć palačinke,jaja i sl.na tome ulju?ili se to nesmije?P.S.dali smijemo jesti hrenovke i puding sa zaslađivačem? Hvaala :)

Zdrava__Krava

Draga Tejson, pitat ćemo naše nutricioniste pa ti javimo odgovor. Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    Tejson

ok,puno hvala...nemojte zaboravit ;)

Zdrava__Krava

Draga Tejson, evo odgovora naše nutricionistice Mirje Jošić: "Dukan dijeta odskače od principa pravilne prehrane, a i stručnjaci se slažu da takva dijeta može štetno djelovati na zdravlje srca i krvnih žila te povećati rizik od gihta, osteoporoze, bolesti bubrega i konstipacije. Što se tiče spomenutih namirnica, hrenovke na 100 grama sadrže oko 2 grama ugljikohidrata te spadaju u skupinu namirnica s visokim udjelom proteina. Palačinke na 100 grama sadrže oko 30 grama ugljikohidrata i to zbog sadržaja brašna. Puding također predstavlja izvor ugljikohidrata. Kuhanje na parafinskom ulju nije preporučljivo." Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    bico

Željela bi smršaviti 5-6 kg na najjednostavniji mogući način. Imam 56 godina i 72 kg. A visine samo 162 cm! Ako mi možete dati jednostavan prijedlog bila bi zahvalna. A znam i to da ništa nije BAŠ jednostavno.
    Lijep pozdrav iz sunčane i lijepe Dalmacije

Zdrava__Krava

Draga bico, najbolju dijetu koja će tebi odgovarati možeš pronaći u našoj dijetnoj tražilici: http://www.zdravakrava.24sata.hr/dijete/odabir Pozdrav od Zdrave Krave

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani