Ako nosi Brad Pit mogao bi i ja. Ionako nisam još ništa dobio za rođendan, pa unaprijed zahvaljujem Zdravoj kravi na poklonu.
Nisam mislila igrati ovu nagradnu igru jer cipele nisu moj stil, vise volim nesto elegantnije, ali me muz tlaci da odigram da su mu vece sanse da dobije. Zagrijao se za model Donny pa uzmite u obzir komentar pod nickom bumbaloo. Hvala!
Dragi moji dajte meni cipele jer imam tak lepe nogice koje već znam super pristaju u cipelice Sanukkkkkkkkkkkkkkk!!!!!! Please, please
Nakon borosana konačno nešto toliko obično i jednostavno da svi luduju za tim .Nisam vidla do sada nigdje tako nešto ali moja stopala kažu da ih žele.Ako ih ona žele tko sam ja da kažem ne.Svi mi kupujemo ono što je lijepo a ne što paše nogama ili stopalu, ali zato svi imamo vene,popucale kapilare ili izlizanu hrskavicu u koljenu...sada kažem dosta i ŽELIM SANUKA CIPELE jel volim svoje noge i stopala.
Uvijek sam odbijao modne naputke, te nisam robovao trendi i klasičnom izričaju odijevanja i obuvanja. Rijetkost je bilo, kroz sve te godine, naći nešto nalik Sanuku. Eksperimentiranje sa materijalima i dizajnom kod proizvođača nisam, uvijek, razumijevao. Teško je bilo naići na nasmijanu i udobnu cool obuću.
Uistinu, volio bih doživjeti tu objedinjenost zabavne i funkcionalne obuće u jedinstvenoj formuli udobnosti.
Priznajem, želim biti sanuk, uz Sanuk.
:)
Šta reći?!Odlične su!Ja sam inače jedna od rijetkih žena kojima srce ne zakuca brže kad vide dobre štikle ali zato volim tenisice i svu laganu i udobnu obuću.Ove su mi baš onak cool ;) Da se mene pita svi ovi modeli bi završili na mojim nogama bez obzira jesu muške ili ženske ali ipak ove kitty hawk su mi baš taman i umjesto u štiklama idem u njima van.Evo znala sam da su na potplatima smajlići ali ne i da se mogu saviti u rolicu.Fora ;)
Bas ja bih zeljela nositi surferske cipele Sanuk jer sam trenutacno bez auta. A to znaci da puno hodam, ujedno imam i problema s bolnim stopalima, a vase cipelice izgledaju udobno i precool ! Uostalom, ovo bi mi bila jedinstvena prilika da Halle Berry i ja imamo nesto zajednicko! Draga Zdrava Kravo, bila bih ti jako zahvalna da mi to omogucis i ujedno rijesis ovih bolova u petama! Hvala jos jednom :)
Željela bi osvojiti ove lude, otkačene i originalne cipele za svog dečka koji me strpljivo čekao od pola 9 do 13 i 15 u subotu pred Ministarstvom uprave dok sam ja polagala državni stručni ispit nakon što smo putovali cijelu noć! I nakon toga me odveo u šetnju Zagrebom i ručak. Zaslužio je!
Ma baš me briga za Brada Pitta, Halle Berry, Zaca Efrona, Anthonya Kiedsa i sve ostale face koje ih nose. Nisam nikakav trendseter niti padam na pomodne stvari. Ali ove Sanuk cipele su jednostavno PREGENIJALNE!!! ;-))
Obavezno ih moram imati, a ne pada mi ništa na pamet srcedrapajuće čime bih očarao žiri "Zdrave krave" da mi dodijeli jedne. Mogu reći samo: "Pleaseeeee!!!"
Dok gusan leti preko Save i Gvozda gorice
A nebo plamti, i munjare bljeskaju
Srce mi u grudima kao zvonik tuče,
Sada će vrijeme zastati i nebo se zaledit
Igra se do kraja, nema bednice
Nek surfer-postoli SANUK budU moji!
sve naj bolje cipel su nešto naj bolje što postoji i meni bi trebale takve jedne imam problem sa nogom več jako dugo
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji