Zato jer ove cipele poručuju "Nije me briga što misliš o meni dok god se osjećam dobro u vlastitoj koži! Život je lijep! " Eto, zato bi ih voljela osvojiti, jer me asociraju na daljine, put pod noge i prihvaćanje života onakav kakav jeste.
Želim ove cipele i to model SANUK DONNY zelene, zato što iako su muški model izgledaju veselo i šareno :)
Ženski modeli su mi naravno mali jer nosim broj 43. Usrećite jednu visoku curu kojoj je jaako teško naći obuću po svom ukusu, a ove sanukice su baš to :)
Ove Sanukice su ono što meni treba,
Da budem sretna i vesela do neba!
Jer moje noge su velikog broja,
I svaka trgovkinja prolije hrpu znoja.
Jer naći moj broj, a da je pravi,
Rijetko tko može i to je ravno stravi!
Zato pomoć tražim u Zdravoj kravi,
Pomozite nozi mojoj da i ona slavi!
Već se zamišljam u njim dok hodam kroz grad,
Sanukice želim vas jako, jako upravo sad!
Ja sam mali ali vrijedan, svi mi kažu da se kao pingvin gegam.Meni se nikuda ne žuri i ja polako na posao jurim.Slavonac sam oko struka,bećar u dušu,visina mi je kratka a cipela slatka. Sanukice gledam ja i pojma nemam što bih s njima.Ali ako preporuka je od Zdrave krave pala, znači da je i za moju nogu pravo i zdravo.Pošaljite i meni par da se kao Pitt i Berry po svom selu kao pjevac ja šeperim.
Ja volim surfati, kako po netu, tako i po terasi kafića u kojem radu. Uz pravog surfera ide i prava surferska oprema. Doma je to laptop i miš, a na poslu extra nekvalitetne i neudobne cipele :) E pa zato ja želim ove, udobne, nove i lijepe..da surfam kao prava.
Ova cipela je kao čarapa s potplatom... mora da je udobna, a štiti... već sanjarim kako moje noge uživaju u utrci sa starim konjima koji jurcaju po pješčanim plažama lijepe naše... sanjarim kako moja noga kroz taj debeli potplat ne osjeća skureni ljetni asfalt, a niti hladan jesenski... a tek koža mojeg stopala, zaboravlja žuljeve svih onih kožnih zubiju koje se keze i trljaju po njoj - od onih zlih ostalih cipela... a i krava je sretna, jer ova cipela je njena prijateljica - jer nisu morali upotrijebiti kožu njenih sestara i braće... ma, ovo je prava cipela za jednu eko-vegetarijanku, kao što sam ja!!
I već sanjarim kako poštar zvoni na moja vrata (a možda i tri puta pozvoni...) i uručuje mi poseban paket, sigurno zamotan u kutiju od recikliranog kartona, a u njoj Sanuk, Kitty, samo što ne zaprede, kao sanak iz mojih maštarija... i ja doživljavam ekstazu... i bez poštarove intervencije!
Životna želja mi je postati slavna surferica i osvajati najviše valove.. S ovim šuzicama bih bila mali korak bliže svojim snovima..
Pozdrav Kravice :)
Što reći na prvi pogled ove cipele izgledaju grozno, glomazne, zdepaste i nimalo ženstvene. A po drugoj strani jako udobne, kao papuče. Ženski modeli koje imaju u ponudi izgledaju puno primamljivije pogotovo modeli na foru balerinka. U svakom slučaju zanimljive, drugačije i za noge odlične.
Idealna sam osoba za Sanuk. Nikad nisam popustila ni jednom dizajneru ni kreatoru i svoje prstiće stisnula u štikle. Odlučno sam odbijala hodati na prsima dok mi oči ne ispadnu kako bi se zamnom okrenuo neki "zasebemislidajeclooney" i to bez kompromisa. U brak sam ušetala u tenesicama i mislim da bih još jedino Sanuk cipelama mogla šokirati okolinu, a to obožavam. :)
Svaki dan klince u vrtić vodim u trenirci,nekad mi i piđama ispada ispod jakne,i po njih idem opet u istom izdanju. Da ,djeca idu u vrtić a mama doma.....nije da spavam,imam posla preko glave s usisavanjem,pranjem,peglanjem,kuhanjem....a djeca su samo 6 sati u vrtiću....još samo kad bi imala ove super udobne Sanuk cipelice,koej izgledaju ko papuče,pa nek pričaju :D :D :D
Da dobijem Sanuk, poklonila bi ih tati, čije su noge već dosta prošle: i loših cipela i puno posla koje je odradio na nogama - kao kuhar, pa kućni majstor...Sada ima problema sa venama, tako da smatram da bi mu Sanukice odlično došle! Jer i dalje nešto radi i popravlja... Mislim da bi uživao u njima, u šetnjama uz more s unukom. A i zaslužio je...
Već dugo nisam vidjela nešto toliko ležerno da vuće na espadrile, a toliko cool.Voljela bih ih imati jel vidim da su lagane,noga se ne znoji u njima, a i za nas visoke cure praktične su jel nemaju petu a to je danas rijetkost.Vidim da su boje neutralne što znači da idu u svim kombinacijamaa imaju prednji dio u obliku slova U što je poželjno jel imam široki ris pa konačno neču zgnječiti stopalo, što je uspjeh .Nositi ću ih sa uživanjem jel konačno će moja noga lebditi u onome što joj kupim i stavim na nju.
Majko ruznih li cipela :) Slobono ih dajte nekom drugom.......
Volim "neobičnu" (čitaj, nekonvencionalnu) obuću, a Sanuk mi se čine taaaako udobne (uz cijenu, meni najvažniji razlog za odabir obuće). Što sam starija, sve me više hvata volja za istraživanjem, a kako su lagane i mogu se savijati, odličan su odabir za backpacking :)
Čim sam ugledala sliku ovih sanukica, pogotovo Vagabond izgledalo mi je kao da već vidim svoga mužića u njima. On je upravo zaljubljenik u udobnost, a meni se sviđa i taj mladenački štih. Ovakvim poklonom bili bi oduševljeni oboje, ja jer sam nešto osvojila za svog muža, a on zato jer sam ga spasila hodanja po trgovonama i mukotrpnog isprobavanja raznih modela cipela u dugotrajnoj potrazi za nečim udobnim i kvalitetnim.
Stoga, molim jedne sanuk cipelice
koje će čuvati mome mužu nogice,
u njima će se sa mnom šetati
i s klincima po vrtu igrati :-)
Nekad sam bila prava dama, i hodala u štiklama svakog dana.
Onda su došli problemi s kičmom i pronaći obuću pravu,
Kad dođem u dućan, samo se hvatam za glavu.
Malo zbog cijene, a puno zbog modela,
iz dućana obuće izađem neispunjenih želja.
Sanuk surferske cipele pomogle su meni,
zato ih preporučujem svakoj ženi,
za šetnju, posao ili neku drugu zgodu
ne brinite, svi će znati da pratite modu.
jednostavno, želim surferske cipele Sanuk za svog mužića <3
komentar je jednostavan i jasan,kad poplatim vrtiće,aktivnosti režije i ine potrebe nema "vremena"(novčeka da ja dođem na red ,a cipelice su mi mučo mučo ljepe :)
Ako bih ih dobila, poklonila bih ih mužu jer su brate dragi odlične :))
Anthonya Kiedsa mi je mrrrrak......:)))
Al nema tog Anthonya Kiedsa z
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji