Osvoji paket knjiga za mame i bebe!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Josipa_K
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Ovaj,vrlo koristan poklon bi htjela osvojiti za svoju sestru.Mlađa je od mene i prvi put trudna.Zajedno prolazimo kroz njenu trudnoću,odlazim s njom na preglede kod ginekologa,obrazujemo se i učimo na sve načine a najviše preko interneta.Ovaj poklon bi bio idealan za nju jer je trudnoća nepresušna tema i uvijek se susretne s nekim novim pitanjem i vjerujem da bi joj ove knjige dale mnoge odgovore i upute s kojima se kao mlada trudnica susreće.A slikovnice?Pa jel postoji bolji poklon za mog malog nećaka ili nećakinje od knjige?

• Default avatar -
    tina55

Mučnine, prvi ultrazvuk, otkucaji srca,...prva lupkanja po trbuhu,...tako je sve počelo, suprug i ja smo sve pratili s ogromnom srećom i neiskustvom mame i tate po prvi puta, ali oboružani hrpom knjiga
    strah od poroda svladan uz čitanje o porodu...
    a tek prvi dani s našom srećicom, svako malo su se listale knjige: savjeti o dojenju, temperatura vode za kupanje, rezanje malih noktića
    kad je s 6. mjeseci krenula dohrana, opet su tu bile vjerne prijateljice knjige :)
    danas čitamo knjige o odgoju i zdrave kuharice i uživamo gledajući jednu presretnu bebu kako odrasta u presretnu curicu i kako prazni tanjure zdrave hrane koju joj pripremamo :)

Mima2003988

Knjiga je vrlo korisna stvar i uvijek ju je lijepo imati pri ruci. ;)

• Default avatar -
    kravicaM

U razdoblju trudnoce knjige mi pruzaju sigurnost jer su izvor korisnih i strucnih informacija. Knjige su mi i pomoc pri opustanju. Pomazu mi da iz tjedna u tjedan pratim kako se razvija beba, kolika joj je tezina. Daju mi upute sto mogu ocekivati u narednom tjednu i pruzaju objasnjenje koje pojave su bezazlene, koje su zabrinjavajuce. Upravo me knjiga uputila u to da pojacan svrbez koze u trudnoci moze znaciti opasnost za dijete pa sam navrijeme smjestena u bolnicu i beba je bila sigurna. U prvoj godini zivota pratim u knjigama napredak djeteta, ocekujem faze razvoja, promatram dijagrame, krivulje, tablice... Kad beba pocne jesti kasice, drzim se reda uvodjenja dohrane prema savjetima pedijatara. Kad se dijete razboli, najprije zavirim u knjigu, a onda me ona uputi kako se dalje ponasati i kada otici doktoru. Kad dijete pokaze interes, prelazimo na djecje slikovnice. One su najbolja igracka za dijete jer uci uz igru. Korisna su pomoc i kod malih zvrkova koji nisu zainteresirani za papanje pa ih treba zainteresirati necim zanimljivim da bolje pojedu. Uz dobru slikovnicu dijete ce najlakse nauciti boje, zivotinje, oblike, brojeve... A ne stvaraju nered po kuci. :)

• Default avatar -
    Donerstag

Što mi znače knjige? Knjige su dio odgojnog materijala koje bi morale biti dostupne svakom roditelju i pedagoškom djelatniku kako bi preusmjerio na djecu što više pozitivne energije koje knjige čuvaju duboko u sebi.Knjige,ovisno o materiji,su bijeg od stvarnosti ili izvor podataka koji nam služi kako bi pravilno čuvali,zbrinuli i odgajali svoje dijete/djecu od njihovih najranijih dana,a čim ona imalo porastu i postanu sposobna pratiti određenu radnju,slikovnice će biti dio njihove svakodnevnice..uvijek će ih nesebično dijeliti sa svojim prijateljima i od tamo će izvući prve riječi,rečenice i misli koje će ih učiniti boljim ljudima u budućnosti,kao što će i nas enciklopedije o trudnoći i roditeljstvu učiniti ne toliko boljim roditeljima koliko stručnijima.Jer,ne treba se uvijek vjerovati samo instinktima kako i kada što učiniti,već treba posegnuti za knjigom/knjigama u kojima ćemo nesumnjivo naći točan podatak i biti educirati kada učiniti ili ne učiniti neki potez,zašto da ili zašto ne,a tek kada ovladamo većinom vještina roditeljstva,postat ćemo bolji roditelji samo utoliko što ćemo biti sigurniji u svoje postupke,a tu sigurnost prepoznat će i naše dijete jer nećemo zbunjujuće i drhtajući ga premotavati, oblačiti, čistiti mu pupak...Uljepšajte mi roditeljstvo, odnosno,učinite me što sposobnijim uz pomoć stručne literature kao i slikovnica.

• Default avatar -
    Brenda
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:55

ko je osvojio paket knjiga???nisam bila tu pa neznam:)

Matea_VTC

Knjige mi znače mnogo..Kako informativno, tako i relaksirajući..Za vrijeme trudnoće, uvelike su mi bile informativno štivo, ali i ali i dobar materijal te podloga, za ono što me čeka..međutim sada dok moja kći sa svoja četiri mjeseca spava po dva sata na dan, knjige mi služe kao relaksacija, pogotovo u ove sunčane dane, kada se usput mogu i posunčat na terasi dok uživam uz dobru knjigu. :)

Zdrava__Krava

Dobitnice poklon paketa ostavile su komentare pod korisničkim imenima Josipa_K, romana90 i Tamara48! Dobitnice su obaviještene putem maila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani