Osvoji paket knjiga za mame i bebe!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zdrava__Krava
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:54

Do srijede 8. lipnja ostavi komentar na članak - napiši nam što ti znače knjige u razdoblju trudnoće ili roditeljstva, jer tri najbolja komentara V.B.Z. nagrađuje paketom knjiga za mame i bebe!

• Default avatar -
    Tamara48

U jedinstvenom iskustvu koje zovemo trudnoća želja za učenjem svakim danom raste s rastom bebe u mome trbuhu... a ovakav set knjiga, uz ostale, poželjan je u kući svake majke koja kao ja želi svome suncu i prije rođenja pružiti sve najljepše sate, dane, godine ... život ... :) <3

• Default avatar -
    Renata40

Svaki priručnik o djeci mi je veoma koristan,a i moja bebica bi se razveselila slikovnicama:-)

• Default avatar -
    pinkwink

U ovom razdoblju trudnoće knjige mi znače ogroman izvor informacija na moja brojna pitanja, te mi pružaju podršku u svim danima koje očekujem s veseljem :)

medoKartonski

Volim prije nego se s nečim prvi put susretnem prikupiti što više informacija - kao pravi štreber! :) I sada pošto sam trudna po prvi put u životu, naravno da me puno toga zanima, i zato tu jako dobro dođu knjige koje su pune korisnih savjeta ... Polako se širi moja "biblioteka" i ove knjige koje darujete bi mi savršeno "sjele" :)

• Default avatar -
    ROCCO

Knjige u razdoblju trudnoće mi znače jako puno jer sam prepuštena sama sebi i nemam nikoga iz obitelji tko bi mi pomogao u odgoju ili u prvim danima rođenja djeteta. Kako sam strašljivica po prirodi knjige me smiruju jer daju konkretne savjete što se događa s djetetom i iz njih mogu puno toga naučiti i biti mirna da je s mojim anđelom sve u redu.Knjige su mi najbolja prijateljica jer daju odgovore na sve moje nedoumice i strahove.

• Default avatar -
    cosmopoltan

Kao sto je meni majka prenijela ljubav prema knjizi želim i ja svojim sinovima od malena pokazati vrijednost pisane riječi,a i meni kao mladoj i neiskusnoj mami stvarno bi dobro dosla pomoć i savjeti jer svijet roditeljstva je staza nepredvidljiva i bilo bi lijepo pročitati negdje da ono što se događja vama i nije tako neuobičajeno,plus svi korisni savjeti!!!!!unaprijed hvala

• Default avatar -
    ellica18

Za mene su knjige u trudnoći kao otvorena duša, tako pristupačna, korisna i nadasve praktična. Samo je treba znati koristiti, i dat će ti najbolje od sebe. Pročitajte je kao nečiju dušu, u ovom slučaju nećete se razočarati, bit ćete bogatiji za još jedno iskustvo u onom slučaju, i bogatiji za puno njih u ovom.

• Default avatar -
    angel_wing

prije nego sam postala majka, imala sam vremena na pretek za citanje. sad kad je svaki slobodan trenutak vezan za mog klinca, on i ja zajedno citamo price i listamo slikovnice i moram priznati da sam sretna iako mi nedostaje knjiga... sretna sam kad vidim mog malca kako razvuce osmjeh svaki put kad vidi zivotinju u slikovnici i kako moze jednu te istu slikovnicu prelistati 100 puta dnevno i svaki put se iznova oduseviti. pred nama je vazan dio ucenja i odrastanja a vjerujem da je za pravilan razvoj nuzno prisustvo knjiga od najranije dobi.

• Default avatar -
    jsejic

knjige mi puno znače
    jer kad mi se plače
    kad ne vidim rješenje
    uzmem knjigu
    i ona utješi mene.
    kako dijete staviti spavati
    kakvu mu hrani davati
    je li noramalno što me rita
    ili je premirno i ništa ne pita.
    Štogod bilo
    štogod me mučilo
    uz pravu knjige
    ja nemam brige.

• Default avatar -
    lolypop2

Majka je samo jedna.Ljubav se prenosi na svoju djecu cijeli zivot.Biti majka znaci imati vremena za svoju djecu i djeca su najvece bogatstvo u koje ulazemo cijeli zivot ,znanjem i odgojem.Kao majka 3 djece i trudnica mislim da bi mi Vase knjige uvelike pomogle da svojoj djecici omogucim sretno odrastanje,uz sarene slikovnice koje poricu djeciju mastu,a mome malom andjelu u maminom trbuscicu omogucili da uz vasa slova,reste sigurno,i zdravo.Jer V.B.Z je za nas uvijek tu,on misli na nas.Hvala od srca

maliyah

knjige bi mi mnogo znacile..ovo je moja prva trudnocaa i ne znam mnogo o tome..zivim daleko od svoje obitelji,i nemam onu potpunu sigurnost ili potpunu pomoc svoje majke ili dragh ljudi koji su sve ovo vec prosli,tako da smo moj suprug i ja potpuno sami u svemu ovome..i mislim da bi nam knjige mnogo pomogle:)hvala...

• Default avatar -
    dana1012

Sjećam se slikovnice koja je obilježila moje djetinjstvo i uvela me u čarobni svijet maštanja i knjiga. Bila je to "Ježeva kućica", Branka Ćopića. Od tada je knjiga za mene najljepši dio svakodnevice, onaj dio u kojem pripadam samo sebi . Tu ljubav i naviku čitanja željela bih prenijeti djeci jer je knjiga, u današnje vrijeme, nepravedno zapostavljena. Biti mama je lijep i odgovoran posao i zato je korisno imati knjigu sa savjetima o trudnoći i roditeljstvu. Voljela bih dobiti ovaj dar, sjesti u naslonjač, uzeti knjigu i saznati mnoge nove stvari koje će mi pomoći u budućim danima. Dok ja čitam knjige za mame, moje dijete će sigurno uživati u šarenim slikovnicama . Nadam se da će se, poput mene, sjećati svoje najdraže slikovnice. Možda baš one koje mu pokloni V.B.Z.

• Default avatar -
    malocrnozlato

prošle godine sam rodila svoju prvu bebu,tokom trudnoće sam jako puno čitala knjige i časopise ,pred kraj trudoće imala sam osječaj kao da sve znam iako je postojao onaj strah dali ču to moći,savjetujem svakoj trudnici knjige i časopise puno bolja solucija od babskih priča !!!!!!!moja kćer sada ima 6 mj i oduševljena je kad čuje listanje novina čak se zezamo da jojo je to ostalo u sječanju još dok je bila u trbuhu ,svakako bi željele slikovnicu!!!!!!!!a ja sam ponosna mama jer kada je došla doma mama je več imala sve spremljeno što treba,a to je sve pronašla čitajuć

• Default avatar -
    elaiani

Za mene knjige znače sve.. svaki strah,nedoumica i neznanje knjiga riješi.. ona je tu da nam pomogne, da nas utješi i da nam pruži ljepotu čitanja,mir..
    Sad kao trudnica obožavam čitati i pripremati se za majčinstvo. Nažalost bez primanja sam pa su mi knjige luksuz ali i ono malo što ih imam su uglavnom još od moje mame..
    Obožavam čitati i jako puno vremena provedem za knjigom :)

kisica

Prije skoro dvije godine postala sam mama. Cijelu trudnoću marljivo sam kupovala sve časopise za trudnice, a u 10 godina članstva u knjižnici nikada nisam podigla knjiga koliko u tih 9 mjeseci. Iako su mi govorili da za biti mama ne treba čitati, jer svaka majka zna najbolje što treba učiniti, nebi se složila sa time. Moja je trudnoća bila komplicirana, a niti u jednom trenutku nisam znala što činiti. I knjige su mi pomagale u tome. Zahvaljujući knjigama i časopisima, uvijek sam znala što mogu očekivati, i veoma sam se veselila novim trenutcima jer sam unaprijed znala što se iduće treba dogoditi. Tako smo uz knjige veselo čekali prvi pomak, prve znakove trudova, i znakove poroda. Uz knjige je moja trudnoća prolazila ugodno i veselo. Kada sam postala mama, i kada je moj sin odbijao sisati, nije se pojavilo ono "svaka mama će znati što treba činiti", ali uz knjige sam saznala mnogo toga. Mogu reći da su knjige velika pomoć u roditeljstvu. Uz knjige smo naučili raditi kašice, dohranu, uz knjige smo smo vježbali, igrali se, pjevali. Još uvijek volim pogledati određene namirnice dali su dobre za dob moga sina, još uvijek čitam o hrani, prehrani, roditeljstvu, o tome kako da svoje dijete učinimo sretnijim, kako da prepoznamo njegove želje i osječaje. A sada uz slikovnice zajedno učimo životinje, biljke, slova i čeka nam još mnogo toga.

Meni su knjige velika pomoć i velika sigurnost, i svakoj ženi bi preporučila da ih čita jer će tako u svakom tjednu trudnoće znati što se u njoj događa.

• Default avatar -
    martynna

Moja malenkost još uvijek nije mama... Uvjerena sam da je nadolazeće vrijeme moje vrijeme i ne da će doći na svijet samo jedno, već dvoje!!! Iskrena je želja majke koja čuči u meni!!!
    Za sada sam aktivna teta djevojčice od 1,5 god. i odrasta uz mene, što naravno nije isto, ali pratim njezin svaki dah, korak, svaku vlas....
    Iako u današnje vrijeme internet nudi mnogo mogućnosti u praćenju trudnoće, u pronalaženju savjeta, znakova, mnogo odgovora na mnoga naša pitanja, no knjiga je nešto što ostaje, traje i uvijek je nadohvat ruke... Voljela bih da me obradujete knjigama o trudnoći i roditeljstvu tako da spremne mogu čekati zajedno sa mnom ispunjenje mojih želja!!!!
    Hvala vam ....

Ivanatrudna

TRUDNOĆA I KNJIGE by Ivanatrudna

O trudnoći ništa nisam znala
    dok i sama trudna nisam ostala.
    Život ti se promijeni za 100 na sat
    pitanja je milijun, a ti želiš odgovor znat.
    Što trudnoća znači za moje tijelo
    kakvo mi sada mora biti jelo?
    Koliko brzo raste biće u meni,
    Što je s hormonima u ženi?
    Sva si zbunjena i ne znaš što te čeka
    pitanja i pitanja, kao uzburkana rijeka.
    Al na pitanja sva netko odgovor zna!
    U razdoblju trudnoće i roditeljstva najbolji prijatelj je KNJIGA
    na milijun tvojih pitanja odgovor zna i riješi te svih nedoumica i briga.
    Knjiga uljepšava trudničke dane;
    obogaćuje um i bebe i mame.
    A čitati biću koje raste u tebi
    neprocjenjiv je dar
    majka i beba se povezuju i postaju tim, neraskidiv par.

• Default avatar -
    natasa85

Nisam majka, ali se nadam da ću uskoro ostati trudna!:)))Mislim da bi mi sve knjige o svemu dobro došle, jer knjige su točniji izvor informacija od ljudskih priča. Čitam o svemu zasad na internetu, vjerujem da ću uskoro i časopise početi kupovati, podizati knjige u knjižnici...Slikovnice su odlične za svako dijete. Nisam upoznala još ni jedno dijete koje ne voli čitati slikovnice. Osobno često kupujem slikovnice nećaku, a ove knjige bih mu posudila dok moja beba ne napuni 10mj. da i ona može lagano listati slikovnice. Sve knjige za buduće majke i bebe su dobro došle!:)) Jedva čekam:)))

• Default avatar -
    talia74

Knjiga je bila prije 5 godine moj prvi susret i upoznavanje sa budućim novim članom naše obitelji.
    Kupovala sam prvo sve časopise, a u knjižnici posuđivala knjige o trudnoći koje su mi pomogle u raznoraznim mojim nedoumicama i bezbroj mojih pitanja. Međutim u predviđenom terminu se rodila naša princeza i nakon nekog vremen sam počela kupovati knjige Moja prva kuharica za bebe i bezbroj priča i slikovnica kojih imamo za desetero djece.
    Nadamo se novom članu u obitelji i mislimo da će nam vrlo dobro doći vaš komplet knjiga.

Hvala vam unaprijed.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani