Opčenito sam ljubitelj vina.Kod mene u kući vina su zlatna tekućina do koje se jako drzi.Pazi se kada i koje se uz što pije i nije nam problem platiti ako nešto želimo, a uvijek želimo kvalitetnu čašicu.Ružičasta vina ili Rose večinom popijem sa curama prije večere kao aperitiv .Savršen početak jedne dobre večere nakon koje nastavimo sa pjenušcem koji savršeno paše uz desert.Lagano uživati uz kolačić(zaboravite dijetu)i pijuckati rose ili pjenušac uz to ,tko nije probao ne zna što je propustio..nirvanu...zato probajte nećete požaliti.Okus koji Vas upotpunjuje i lijepota boje u čaši,okus koji uzdiže...savršenstvo.
Rose vina volim zato jer su ružičasta i slatka i pružaju osjećaj kao da sam u Barbie svijetu ;).
Kada mi već svakodnevica nije u veselim bojama, onda bi bilo lijepo navečer srkutati nešto ružičasto i fino. Nešto poput ružičastog vina :-)
Obožavam rose jer ima neki blaži okus,kao blago crveno vino.....crveno pijem uglavnom s colom jer si nemogu priuštiti neka skuplja vina al rose mi je žao pokvariti pa pijem sam
Nikad nisam probala rose, al dobro zvuči... Pink up my day...
Ružičasta vina... Mmmm, to me podsjeća na proljeće, ljetne noći dok s čašom ružičastog vina u jednoj ruci i nekim voćnim kolačem u drugoj ruci uživam u proljetnoj noći punoj mirisima.. Podsjeća me na prijateljice, na naša druženja uz vino ili višnjevaču, idući put im želim ponuditi vaše ružičasto vino. Dosta takvih vina imaju arome ljubičice, ruže i ciklame. To je ono što volim. Proljeće, cvijeće, rozo vino, ljeto, prijateljice... Želim ga osvojiti :)
Savršen spoj blagih kiselina, dozirane slatkoće i savršene boje. Parafrazirat ću naslov kultnoga romana M. Kundere - Savršena lakoća postojanja!
..mmmmmm..duuuugo ih nisam probala ali kada jesam ti je bila ljubav na prvi okus..senzualno se tope i miluju usta..
Ruzicasto vino isam nikada pila,tako da mi je vrlo tesko odgovoriti na nagradni zadatak.Ali popiti casu vina volim i poslije dobrog rucka mi cini zadovoljstvo.Jer ne kaze se uzalud kruh je za tilo, vino je za dušu.
Zato što odlično idu uz vruće ljetne dane, na terasi uz more, uz tanjur slanih inćuna i kapara.
Misal Rose - uz njega smo proslavili rođenje naših blizanki, i nazdravili na mnogim obiteljskim rođendanima, imendanima, dočecima nove godine... ili samo tako, uz svježe jagode i cvrkut ptica u dvorištu vikendice... Spomen na ružičasta vina i pjenušce budi u meni asocijacije na sunce, opuštanje, veselje, druženje, smijeh... I nipošto nisu samo ženska - blaga, mirisna, svježa - idealna vina za neobavezno ljetno pijuckanje :)
Draga kravo, bila bih stvarno već spomenuta životinja kada ne bih voljela ružičasta vina. Divno piće baš za dan žena, ili Valentinovo kada je sve u nježnim, ženskim bojama. Ali pila bih ja njega uvijek jer njegov okus je praznik za moje nepce.
Rose vina obožavam uz ušećerene prepržene bademe na božićno jutro.....
Subota navečer moje je vrijeme za opuštanje uz čašu dobrog ružičastog vina, jer dobro vino zaista ima priču... Vino odabere mene. Kad vino tone, riječi plivaju. Šteta da se vino ne može milovati!
Zašto volim rose vina? Jednostavno zato što me oraspolože u teškim trenucima, potiču na sreću i zadovoljstvo, uveseljavaju svaki moj dan. Uvijek u kući mora biti koja boca dobrog vina, jer i sam pogled na nju čini život ljepši i smireniji.
Rose vino je stvoreno za ženu...nježno je, opojno, predivno. Blagi i slatkasti okus jednostavno poziva na ugodnu večeru uz dobro vino i dobru ženu :)
S obzirom da ne nosim rozu boju i ne jedem crveno grožđe ovo je jedina kombinacija u kojoj mogu "podnijeti" to dvoje.
Sram me priznati ali tek sam ove godine za Valentinovo imala priliku probati rose pjenušac. Naime, muž me iznenadio sa večerom i vinom. Teško mi je reći tko me od njih dvoje više ugodno iznenadio! Vino je izvrsnog okusa, tako nježno i mirisno. Baš kao ja!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji