Komentiraj i osvoji Biotta PUR sokove!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    dslade
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Svakodnevni problemi, nedostatak novaca, nezdrava prehrana, utječu na moje raspoloženje, odnosno neraspoloženje, treba mi nešto da me digne, pa sam uvjerena 100 % da je to BIOTTA PUR ARONIJA.
    Hvala unaprijed Zdravoj kravi na BIOTTI.

P.S. Nikada nisam ništa dobila, pa je vrijeme da me obradujete. Hvala.

• Default avatar -
    irekra

Imam malu bebu koja mi neda spavati, sjediti i niti trenutka odmora...

• Default avatar -
    tnada

Već sam probala, i pijem Biotta sokove. Preporučila bi ih svima i bolesnim i zdravima. Ja imam osjećaj da meni pomažu i da se osjećam bolje i snažnije. Eto to je pravi razlog zašto baš ja.

• Default avatar -
    renky

Zato što mi je više dosta obečanja bez rezultata,obečanja koji su tu samo da prodaju proizvod a mi svi kupimo i onda nam je još gore.Želim probati i provjeriti jel je to baš tako kako Vi kažete i ako je kupiti i pohvaliti.Želim biti zdrava,puna vitamina,osječati se dobro a ako to uspijem sa Biotta pur sokovima nitko sretniji od mene ali uvjerite me...zato ja.

• Default avatar -
    zezica1

ja bih jako željela osvojiti Biotta PUR sokove,jer imam djevojčicu od 10 godina koja boluje od neurogenog mokračnog mjehura i kateterizira se 5 puta na dan.vaši sokovi jačaju imunitet i sadrže brusnicu koja je super u borbi s mokračnim bakterijama kao što je e.colli koju nažalost moja djevojčica ima jako često.pije homeopatske pripravke,pa bih jos željela pokušati i s vašim sokovima.hvala

• Default avatar -
    tomitomi

Biotta PUR dvije su riječi,
    a toliko lijepih stvari o njoj se može reći.
    Sokovi su to koji brinu o nama,
    zdravlje naše čuvaju svakoga dana,
    zato ću stihove najljepše izreći,
    jer pijući njih, nema kraja sreći.
    Borci su to što naše zdravlje brinu,
    zato za njih pišem ovu rimu,
    oni nam pružaju minerale i vitamine,
    za očuvanje organizma i podizanje energije.
    Biotta PUR vjerujte izbor je pravi,
    i kad nas dosadna prehlada gnjavi.
    Antioksidanse sadrže u velikom broju,
    i energiju oni čak čuvaju moju,
    pa zar treba iša više reći,
    Biotta PUR baš svakog od nas stvarno usreći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani