Komentiraj i osvoji Biotta PUR sokove!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    aneri46
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 13:56

Već mjesec dana ležim bolesna u krevetu...ovo proljeće mi nije ništa dobro donijelo. Gripa me skršila, herpes u nosu dva puta za redom, antibiotici...i taman kad sam mislila da me prolazi, jučer mi se opet pogorša...Tak je to kad je imunitet na nuli i sad mi ga teško bilo čime podići...Ove sokove nisam nikad pila i baš bih voljela probat ih...možda mi i pomognu i malo me trgnu iz ove beznadne situacije.....

Little_Lady

Biotta, biotta. Hm...pa ovako. Od nedavno smo dečko i ja prešli na vegetarijansku prehranu, što znači da smo prestali jesto meso i ribu, i to prilično naglo, ali se toga stroga pridržavamo i mislimo tako i u budućnosti. S obzirom da gubimo neke osnovne vitamine, potrebno ih je nadoknaditi negdje drugdje. Smatram da bi Biotta sok uvelike pomogao mom, ali i dečkovom organizmu. Unio bi u naše organizme dodatne vitamine, zdravlje i energiju koji su potrebni za svaki novi, sunčan i sretan dan!

• Default avatar -
    DanielaM

Biotta bi mi pomogla oko psorijaze te pada imuniteta . Inače volim prirodne napitke a ovo mi izgleda ODLIČNO!

• Default avatar -
    Juca01

Iako mi je tek 31,kao mama troje djece,najmanje ima 5 mjeseci,potrebno mi je mnogo snage i energije kako bi mojim anđelima pružila što više pažnje ljubavi i nježnosti koju zaslužuju. Buđenje po noći radi hranjenja bebe uzima mi puno energije,a ni ovo proljetno vrijeme promjenjivo vrijeme nije baš pomoglo. Zato se veselim sunčanijem vremenu za koje se nadam da će mi pomoći da živnem, a ako tome pridodam još i vaše sokove,sigurno ću lakše preživjeti sve slatke muke

• Default avatar -
    mhizman

Trebam Biottu, da mi energije da
    da naredne ispite sve riješim ja.
    Biotta sok stvarno je fini i baš me veseli,
    a pogotovo ZDRAVA KRAVA kada nagrade dijeli...
    Tako i ovu igru odigram ja,
    bit će nagrade ako Bog da :)

• Default avatar -
    Lucy81

Super bi nam došli vitamini sad kad dojim, stigla i sezona alergija a pošto ne uzimam lijekove prirodni sokić bi pomogel podići imunitet, podijelila bi ih s tatom koji prolazi kemoterapiju od koje je postal anemičan, slab, podložan infekcijama

• Default avatar -
    Olena

Zato što ove sokove jesu hrvatski proizvod, oni su prirodno zdrave od 100% eko voća, sa vitaminima i mineralima. Zato bi mi dobro došli za jačanje imuniteta, snage i zdravlja mog organizma. I bila bi sigurna da pijem čisti bio i nerazređeni sok!

• Default avatar -
    vjevevica

imam sina pubertetliju koji se nezdravo hrani.ovim sokovima bih mu podigla imunitet i (po)dokazala da je prirodno najzdravije i najfinije

• Default avatar -
    IvicaKichmanowich

Biotta PUR sokove bi volio osvojiti zato jer doslovno, ali doslovno svaki dan moram jesti neprepoznatljivu i uzasno masnu hranu u nasim divnim studentskim menzama. Buduci da se vjerojatno doticni sokovi ne mogu kupiti sa paucinom koja je odavno najbolji prijatelj mojem novcaniku, prepostavljam da je ovo najbolja sansa, za jos neko vrijeme, da ih isprobam.
    Od viska vitamina glava jos nikog nije boljela. :)

• Default avatar -
    vhunjet

Sad bi mi vitamini savršeno dobro došli...sklona sam alergijama koje počinju idući tjedan......a sa ovim finim prirodnim sokićima bih si popravila imunitet i lakše bih prebrodila sve tegobe uzrokovane dosadnim alergenima...

• Default avatar -
    pero2001

Biotta sokove pila sam intenzivno u periodu kada sam obolila od maligne bolesti jer je moj suprug cuo kako pomazu u oporavku. Danas sam zdrava i volim vjerovati kako je Biotta bar malo pomogla "podizanju" organizma. Ako nista drugo preporucam Biottu zbog okusa, doista kada popijete ovaj sok imate osjecaj kao da ste iscijedili u grlo svaku kapljicu tekucine iz npr. cikle ili brusnice. Vrlo prirodno i izvorno.

• Default avatar -
    violga

prekrasno, i sama radim sokove svom pubertetliji jer jedino na taj način ga uspijem zavarati i ubaciti mu vitamine u prehranu, voljela bih da proba i Biotta PUR sokove...

• Default avatar -
    martinatina

željela bi osvojiti biotta PUR da ga mogu darovati mami koja ima visoki krvni tlak,a boluje i od psorijaze.

• Default avatar -
    MIMA78

Biotta PUR sok mi je jednostavno potreban!Ustvari ne meni, već mojoj mami!Bori se s karcinomom i sve što joj može barem malo pomoći, pokušavamo joj nabaviti!Čak smo u vrt zasadili aroniju, jer smo čuli za njezina super svojstva da pomaže kod karcinoma, podiže imunitet i vraća energiju! A, ovi sokovi uz aroniju sadrže i nar, brusnicu i borovnicu, sve crveno voće i mislim da bi to bila prava injekcija vitamina i energije za nju!Zato...želim ovu nagradu za svoju majčicu, našeg borca!

• Default avatar -
    AngelinaN123

Idealni su za djecu koja ne vole voće!

• Default avatar -
    vedrana0507

voljela bih da moji ukućani isprobaju dobrobit Biotta sokova jer unatoč silnom trudu i volji da se zdravo hranimo uvijek dolazi do borbe kad treba pojesti komad voća ili svježeg povrća. djeca bi sigurno bila sretnija sa žličicom soka

Neda83

Zato što ga još nisam probala,a i živim na selu pa su mi takve stvari teško dostupne jer ih ima samo u odabranim prodavnicama. Unatoč stresnom i ubrzanom načinu života pokušavam,ali samo pokušavam živjeti zdravije pa bi Biotta nadoknadila one vitamine koje ne stignem pojesti!

kisica

Nakon 3 godine počela sam raditi, i nakon 14 dana posla, iscrpljena sam maksimalno. Hitno trebam nešto da me malo podigne.

• Default avatar -
    Ina02

Zelim ih jer ih nikad nisam probala a oduvijek imam problema sa zeljezom i mislim da bi mi ovi sokovi pomogli sa tim problemom. Uz ove sokove bi nadoknadila vitamine koje moje tijelo treba za zdrav zivot svaki dan. Jaci imunitet je to sto bi mi pomoglo i kod svladavanja alergija

• Default avatar -
    Pepeljugica

Jako volim Biotta sokove, a posebno mi se sviđa što su osim što su jako zdravi i odličnog ukusa. A zašto su mi potrebni? Pa, ironija je što iako živim praktički na selu i puno ljudii oko mene ima vrtove, ja živim u zgradi i nemam gdje posaditi vrt, a žarko bih željela. Ovako sam prisiljena kupovati voće i povrće u supermarketima, a tamo kao što vidite i sami ima i proizvoda s vrlo sumnjivim i čak otrovnim sastojcima, a ni cijena nije mala, pa se mama penzionerka i ja trenutno nezaposlena trenutno teško snalazimo za doći do zdravih i svježih proizvoda iz prirode, a njoj su vitamini još više potrebni nego meni i zato bi nam ovaj paket zdravih i ukusnih sokova jako dobro došao i bila bih Vam jako zahvalna kad biste odabrali mene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani