Daj glas za najbolji recept ljeta!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
    Clara25
    [UREĐENO] 25. Lipanj 2016. 14:02

Ljudi, pa nisu 2 recepta od iste čitateljice ušle u uži izbor uredništva, kolko vidim , 4 različita recepta su od 4 različite autorice. To što je u jednoj sezoni objavljena 2 recepta kaj onda, nigdje ne piše d se to ne može objaviti, kaj ne? Bilo bi neregularno da se natječu dva recepta od iste kuharice a to ovdje nije slučaj. Ja ne vidim kako bi netko mogao zabranniti kuharicu da aktivira svoje fanove, to je isto kao da metko drugi tko se natječe nazove telefonom svoje prijatelje i moli da se glasa:) Svatko bira svoje kanale da aktivita svoje fanove i to je skroz legitimno. Ko da vi ne bi aktivirali svoje prijatelje kaj ne? Po meni je bitno da se bira samo jedyn glas po osobi i onda je ok!

• Default avatar -
    Jorge7

Super torta probao sam ju i jako je fina. Dobar tek ! Glasam za sirovu tortu schwarzwald :D

• Default avatar -
    sogica

bilo bi regularno da je uredništvo izabralo recept i nagradilo,a svako glasanje je natezanje,varanje,aktiviranje ljudi,a moderatori to itekako mogu i sve ja to bez veze.po meni isto dva recepta u jednoj sezoni su presedan i trebaju biti i pobjeda sezone.toliko od mene

Zdrava__Krava

Dragi korisnici, hvala vam svima na vašim komentarima i sugestijama da poboljšamo tehničku izvedbu glasanja. Puno nam znači vaše mišljenje. Svakako ćemo razmotriti sve vaše prijedloge i donjesti najbolju odluku u ponedjeljak. Hvala na strpljenju, Zdrava Krava

• Default avatar -
    sogica

hvala Zdrava krava da ste uložili moj prigovor,a i prigovore druge.
    Ispravite nepravdu !

• Default avatar -
    dude

glasam za Schwarzwald tortu!

• Default avatar -
    MirelaOgledalo

Kako je moguce da ste dopustili natjecanje moderatora, osobe koja radi za Vas? Za mene ste izgubili svaki kredibilitet. A ja nek onda isprobavam recepte i bacam novce ako mi ne uspije. Koja je to navlakusa!

Zdrava__Krava

Draga Mirela, za nas ne rade moderatori i ne poznajemo niti jednu kuharicu koja se natječe u ovoj akciji. Birali smo isključivo prema sastojcima i načinu pripreme recepata. Očito je došlo do neke krive informacije, jer niti jedna od kuharica na niti jedan način ne radi za Zdravu Kravu. Moderatori ne postoje. Kako smo već ranije naveli, istražit ćemo od kuda dolaze ovakve informacije i poboljšati tehničku izvedbu glasanja. Pozdrav od Zdrave Krave

• Default avatar -
    Marbil

Moram reci da je dosta ljudi ovdje neinformirano pa daje lazne optuzbe. Gospoda ili gospodicna Blanka nije nikakav placeni moderator, pa ljudi vi svi mozete pokrenut svoje tenme i diskuje na stranici i pozvat prijatelje da sudjeluju u temi koju ste otvorili za to vam ne treba bit moderator. Nego samo imat korisnicki profil i ime. Tako da se malo i formirajte prije nego bacate optuzbe na zensku koja je samo molila prijatelje da glasaju za nju. Mislim stvarno ako se ne razumijete u profile i pokretanke tema i internet pitajte.

• Default avatar -
    Mory

Moj glas ide sirovim mini torticama od borovnice :)

• Default avatar -
    Stella76

Moj glas ide za Schwarzwald tortu!

• Default avatar -
    lunesa

Glasam za sirove mini tortice od borovnica :)

• Default avatar -
    KreativaSilvija

Glasam za Sirove tortice od borovnica.

• Default avatar -
    ivanna007

glasam za sirovu Schwarzwald tortu bake Blanke

• Default avatar -
    draki2711

Glas za sirovu schwarzwald tortu.

• Default avatar -
    Birde

glasam za sirove mini tortice od borovnica! ;)

• Default avatar -
    ninamatija

Glasam za Schwarzwald tortu Blanke Šestan :) Odlična je...

• Default avatar -
    strripy

mini tortice od borovnica!

• Default avatar -
    zrinkaccc

Jedan glas za Schwarzwald

• Default avatar -
    sa11lik

sirova schwarzwald torta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani