Glasujem za sirovu Schwarzwald tortu gospođe kuharice Blanke Šestan.
NEREGULARNI GLASOVI ZA MODERATORICU BLANKU ŠESTAN !!!!
OČITO JE DA SE RADI O NAMJEŠTENIM GLASOVIMA!!!
nigdje nisam našla recept za sirovu schwarzwald tortu pa se baš veselim isprobati u toj varijanti :)) glasam za schwarzwald naravno :)
Dragi korisnici, molimo vas da komentirate samo ispod ovog članka, a ne otvarati posebne diskusije za glasanje ispod pojedinačnih recepata. Također, jedna osoba pod jednim korisničkim imenom može dati samo jedan glas, uzimat ćemo u obzir samo jedan glas od istog korisničkog imena. Hvala vam svima na vašim glasovima!
pridružujem se kritici-nije u redu da jedna moderatorica sudjeluje u natječaju na glasove.sav ovaj natječaj je neregularan jer su u jednoj sezoni dva recepta (dvije juhe)iste osobe pobijedile i po meni ako to nije kršenje pravila i ako to nije uspjela po vezi treba značiti automatsku pobjedu !Iskreno,moj glas sam dao autorici tih juha jer volim juhe ,a i ne moraju uvijek pobjediti slastice.Ali zamjeram Zdravoj kravi što dopušta ovakvo glasanje jer nisu svi na fejsu pa da pozovu znane i neznane da glasaju niti moderatori već je pobjednika trebalo odlučiti uredništvo Zdrave krave,a ponavljam,ako je to isto uredništvo čak dva recepta proglasilo receptom tjedna onda je pošteno tu autoricu trebalo i proglasiti pobjednicom.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji