Fitness 26. rujna 2011.

ZigTech tenisice za brži i bolji trening

Zig-Tech-
1/11
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

ZigTech je Reebokov model tenisice s jedinstvenim potplatom koji upija energiju pritiska pete i šalje tu istu energiju u obliku vala po horizontali tenisice te tako potiče lakšu aktivnost. Sa ZigTech tenisicama sportaši mogu trenirati i do 20 posto duže nego ranije jer smanjuju otpor i zamor mišića nogu

Ova vrhunska tenisica napravljena je za sve one koji intenzivno treniraju i žele biti još bolji, brži i efikasniji u treningu, ali isto tako i za rekreativce koji žele svaki svoj trening ili sportsku aktivnost učiniti boljom i zanimljivijom.

ZigTech tenisice, ali i nova kolekcija odjeće su konstruirane uz pomoć najnovije tehnologije i rezultat su mnogih istraživanja. Koliko su bili uspješni u svom naumu najbolje će posvjedočiti i tvrdnja Reebokovih stručnjaka koji kažu da sa ZigTech tenisicama sportaši mogu trenirati i do 20 posto duže nego ranije jer smanjuju otpor i zamor mišića nogu.

Trening snage uz ZigTech

U fitness centru Vita Core Gym, 16. rujna održana je neobična, ali zanimljiva prezentacija nove Reebokove ZigTech tehnologije. Uz pomoć radijske voditeljice Tamare Loos svi prisutni imali su priliku saznati novitete iz svijeta Zig tehnologije, dok je poznati fitness instruktor Mario Mlinarić odredio nekoliko vježbi koje su zorno prikazale vrijednost novog Reebok proizvoda.

Njegovi vježbači bili su voditelj Ivo Perkušić, poznati imitator Luka Bulić, putopisac Hrvoje Šalković i jedan od članova žirija Masterchefa Mate Janković. Koliko je Mario strog trener pokazalo je već zagrijavanje, a dok su padale prve kapljice znoja, svi prisutni nestrpljivo su očekivali prve vježbe.

Bilo je tu svega - od trbušnjaka, vožnje ergometra, udaranja popularne 'kruške' koja mjeri jačinu udarca, do obaranja ruku i na kraju vježbi izdržljivosti koje su sva četvorica kandidata uspješno odradila.

Tenisice u kojima se osjećaš opušteno i lagano

Iako se Hrvoje Šalković u svim ovim izazovima pokazao kao osoba u najboljoj kondiciji i sa najviše snage, pobjednici su zapravo bili svi jer su uz pomoć Zig tenisica i nove Zig kolekcije odjeće uspjeli odgovoriti najvećim Mariovim izazovima.

'Izrazito sam zadovoljan što sam uopće uspio izdržati sve ove izazove. Osjećam se dobro i unatoč umoru mislim da bih mogao odraditi još nekoliko vježbi.

ZigTech tenisice uistinu su posebne, čovjek se u njima osjeća opuštenije i lakše, a i svaka vježba bila je pravi mali izazov koji je testirao moje stvarne mogućnosti', rekao je neslužbeni pobjednik ZigTech natjecanja Hrvoje Šalković.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.