Fitness 19. listopada 2018.

LIVE EMISIJA: Trener objašnjava zašto osobe s 20 i 30 godina trebaju različito vježbati

Foto: Privatni album
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U emisiji uživo koja će se 19. listopada u 14 sati emitirati na Facebooku Zdrave Krave gostovat će Dalibor Petrinić, autor knjige "Prehrana za koju smo stvoreni" . Petrinić za sebe kaže da je hibrid osobnog i lifestyle trenera te smatra da vježbanje treba biti harmonija uma, tijela i duha.

"Prehranu treba prilagoditi godišnjem dobu. Ako netko od rođenja ima problema s prekomjernom težinom njemu će i dugoročno odgovarati LCHF prehrana sa smanjenim udjelom ugljikohidrata zato jer je velika vjerojatnost da ta osoba ne reagira dobro na njih, možda čak i na šećere iz voća.

Dok onima koji su cijeli život mršavi neće pomoći LCHF. Svatko je drugačiji i tko god promovira univerzalni način prehrane ili treninga, griješi", objašnjava Petrinić ukratko svoj pristup prehrani i vježbanju.

Holistički pristup treningu i mršavljenju za dugoročne rezultate

Petrinić smatra da je uz prehranu i trening jednako važan rad na sebi, odnosno da si čovjek da dovoljno vremena i prostora da procesuira sve ono što se događa u njemu i oko njega kako bi došao do uzroka problema.

U emisiji će trener Petrinić odgovoriti na brojna pitanja vezana za prehranu i vježbanje među kojima su: kako postići optimalne rezultate vježbajući u skladu sa životnom dobi, zašto je post dobar i kako ga pravilno provoditi, zašto su najbolje, a ujedno i najteže vježbe s vlastitim tijelom, što s ugljikohidratima?

Na ova i brojna druga pitanja u petak 19. listopada odgovarat će Dalibor Petrinić. Prati nas u emisiji uživo na Facebook stranici Zdrave Krave

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.