Fitness 16. svibnja 2017.

Reci nam zašto trčiš, motiviraj druge i osvoji nagrade!

Foto: Zdrava Krava
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nije bitno jesi li trkač početnik ili profić jer Zdrava Krava u suradnji s osiguravajućom kućom GRAWE želi potaknuti sve na akciju. Odaberi poruku koja će te motivirati, ali i pokrenuti ljude oko tebe i zatim je podijeli na svom Facebooku ili pošalji osobi koju želiš pokrenuti.

Kako stvoriti svoju poruku?

Da bi izrazila svoju motivaciju i potakla druge, odi na microsite poruke.24sata.hr, pogledaj primjer i odreži balon. Klikni na gumb "Kreiraj poruku" pa odaberi svoju poruku i željenu pozadinu.

Nakon što izradiš poruku možeš ju podijeliti na svom Facebook profilu klikom na "Motiviraj sebe" ili obradovati nekog od svojih prijatelja klikom na "Motiviraj prijatelja". Nakon što izabereš jednu od ponuđenih opcija, samo klikni "Pošalji".

Sudjeluj u natječaju

Nakon što pošalješ svoju poruku, upiši svoju e-mail adresu i sudjeluj u nagradnom natječaju do 16. srpnja. Odgovori na pitanje "Zašto voliš trčati?" i osvoji super nagrade koje ti poklanjamo u suradnji s GRAWE osiguravajućom kućom:

  • 2 paketa koja sadrže startninu za utrku GRAWE noćni maraton na Bundeku 26.8., equa bocu za vodu i ručnik za plažu
  • 8 paketa koja sadrže equa bocu za vodu i ručnik za plažu.

Podijeli s nama svoju ljubav prema trčanju i motiviraj one koji još ne trče da prepoznaju ljepotu ove aktivnosti. Pokreni trkača u sebi!

Klikni ovdje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.