Fitness 12. rujna 2018.

Prva poslovna utrka u Hrvatskoj okuplja više od 6000 trkača

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U četvrtak, 13. rujna 2018. od 18 sati održava se Magenta 1 B2B run, prva poslovna utrka u Hrvatskoj u dužini od pet kilometara.

Glavno mjesto održavanja ove sportske manifestacije bit će na Zagrebačkom velesajmu. Međutim, za vrijeme održavanja utrke privremeno će biti zaustavljen promet na sljedećim prometnicama: Cimermanova (od Avenije Dubrovnik do Antalove), Antalova, servisna cesta uz istočni dio Zagrebačkog velesajam te servisna cesta uz južni dio Zagrebačkog velesajma. Promet će biti zaustavljen u periodu od 17.55 do 18.45 sati na spomenutim prometnicama.

Možda te zanima... Svakodnevno trčanje oslobađa od stresa i luči hormon sreće Fitness Možda te zanima... Kako trčanje može promijeniti tvoj život Fitness

Magenta1 B2B Run Zagreb najveći je poslovno sportski događaj u Hrvatskoj i na utrci će nastupiti više od 6.000 trkača. Napominjemo da će u periodu od 15.30 do samog početka utrke biti povećan priljev vozila na parking uz istočni ulaz Zagrebačkog velesajma te upozoravamo na moguće gužve koje će pri tome nastati.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.