Fitness 18. svibnja 2016.

Pravila natječaja 'Traži savjet trenera'

Tomislav-Dolusic-Mala_2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

ORGANIZATOR Natječaj „Sudjeluj u chatu i traži savjet trenera!“ raspisuje 24sata d.o.o. (OIB:78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj u kojem se traže najbolja postavljena pitanja: „Lajkaj Facebook stranicu Zdrave Krave i postavi pitanje treneru Tomislavu Dolušiću na temu mršavljenja, fitnessa, oblikovanja tijela“, raspisuje se u svrhu promocije 24sata d.o.o (portala Zdravakrava.hr) kao Organizatora, a odvija se na službenoj Facebook stranici portala Zdrava Krava https://www.facebook.com/zdravakrava. Nagradni natječaj traje u srijedu, 18. svibnja 2016. godine od 18.30 h do 19.30 h.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

  • Fond nagrada uključuje:
  • 10x majica sa likom Zdrave Krave

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koji su fanovi službene Facebook stranice portala Zdravakrava.hr https://www.facebook.com/zdravakrava, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u srijedu, 18. svibnja 2016. godine od 18.30 h do 19.30 h postave pitanje treneru na Facebook stranici.

Slanjem pitanja treneru na Facebook zid Zdrave Krave prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u srijedu, 18. svibnja 2016. godine od 18.30 h do 19.30 h, nakon čega slijedi odabir najboljih pitanja postavljenih treneru prema izboru Organizatora. Autori najboljih pitanja treneru bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e- maila, poruke ili preporučene pošte u roku od 3 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 2 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.