Fitness 04. travnja 2016.

Pravila natječaja ''Mega izazov''

Trening_2
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

PRAVILA NATJEČAJA ''Mega izazov'.ORGANIZATOR Natječaj ''Mega izazov“ raspisuje: DOLKA SPORT d.o.o.,OIB: 64542345539, Zvonimira Rogoza 16, 10000 Zagreb, (dalje: Organizatori) koji imaju sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje u suradnji sa 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je Medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata). 

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traži od čitatelja da ispuni obrazac i napiše zašto žele sudjelovati u izazovu, raspisuje se u svrhu promocije novog priručnika za vježbanje Hard body. Nagradni natječaj traje od ponedjeljaka 4.4. do petka.8.4.2016 u 11 sati.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje: Tri paketa besplatnog vježbanja u trajanju 12 tjedana u sklopu programa Mega izazov u fitness centru Dream gym u Zagrebu (vrijednost 1.200 kn). Tri odabrana vježbača dobivaju i osobni plan prehranene koju izrađuje nutricionist (vrijednost 1.200 kn).

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Zagreba, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 4.4. do 8.4.2016 u 11sati., pronađu obrazac na portalu zdravakrava.hr, ispune obrazac i kliknu pošalji. Ispunjavanjem obrasca s pitanjem te osobnih podataka: Ime, Prezime, Adresa, Kontakt prihvaćaju se Pravila natječaja. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu od 4.4. do 8.4. nakon čega slijedi odabir 3 čitatelja prema izboru Organizatora. Čitatelji će biti nagrađeni prema Fondu nagrada navedenom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 1 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 2 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj. 

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.
U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. 24sata d.o.o. i DOLKA SPORT d.o.o.,OIB: 64542345539, Zvonimira Rogoza 16, 10000 Zagreb.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.