Fitness 17. listopada 2019.

Posjeti novu poslovnicu Polleo Sporta u Mall of Split

1/2
Foto: Polleo Sport
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

S hladnijim jesenskim danima, u Split se vratila sezona treninga, a s njom i nova Polleo Sport poslovnica!

Regionalni lider u industriji sportske prehrane, Polleo Sport, otvara svoju 15. poslovnicu u Hrvatskoj i to u Mall of Split shopping centru.

Iznimno nam je  drago što je trgovina Polleo Sport izabrala naš centar za širenje svog lanca maloprodaje. Mall of Split će upotpuniti svoju ponudu sportske I zdrave prehrane otvaranjem ovakve specijalizirane trgovine za sportaše I rekreativce koji brinu o vlastitom zdravlju. Svakako bi voljeli da nam se pridružite na otvorenju trgovine u subotu, 19.10., jer je Polleo spremio svakakva iznenađenja, akcije I dobru ponudu za sve posjetitelje.“ – izjavila je voditeljica marketinga Mall of Split Antea Čule.

Vrata nove poslovnice otvaraju se 19. listopada, sat vremena prije radnog vremena centra, od 8:00h. Ranoranioce će razveseliti specijalna happy hour akcija koja će trajati do 11 sati, a koja donosi ekskluzivni popust od 50% na sve čokoladice i snackove te 20% popusta na sve satove.

Tradicionalno, službenom otvorenju poslovnice prethodi zabavni program koji vodi ka rušenju Zida loših navika koji će po prvi put rušiti sportašica i to mlada i velika nada gimnastike - Ana Đerek. Event će se održati pod voditeljskom palicom Ivana Baranovića, a publiku će zabavljati plesne skupine Vruća čokolada i TSM studio, oduševiti vratolomni duo F&B Acrobatics te majstori streetworkouta – Street Brothers, a razgibati kineziolog i fitness trener Goran Mulalić.

 | Author: Polleo Sport Foto: Polleo Sport

Otvorenju će također prisustvovati Polleo Sport ambasadori i poznata lica iz fitness industrije kao što su Mario Gabud poznatiji kao Gabudizator, Dominik Etlinger te Petar Milas.

Od prošle godine sam dio Polleo tima i jako sam sretan zbog toga. Podržavaju me u mojoj karijeri i siguran sam da ćemo stići do vrha zajedno. Jako sam sretan što otvaraju novu poslovnicu u Splitu i što će ponuda postati još dostupnija.“ – izjavio je Polleo Sport ambasador Petar Milas.

Na dan otvorenja posjetitelji će moći uživati u cjelodnevnim popustima od 30% popusta na sve proteine i 15% popusta na cjelokupan asortiman. Osim brojnih atraktivnih akcija, kupci će moći degustirati proteinske čokoladice i energetske napitke, sudjelovati u nagradnim igrama te okušati sreću na Kolu sreće.

Polleo Sport otvara svoja vrata u Mall of Split s najboljom ponudom vodećih brendova kao što su Optimum Nutrition, Myprotein, Scitec Nutrition, Atleticore, Reebok, Garmin, Samsung, Suunto te mnogi drugi. Ove subote otvara se dom treninga, mjesto na kojemu stanuje aktivan način života.

 | Author: Polleo Sport Foto: Polleo Sport

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.