Fitness 29. lipnja 2021.

Pogledaj kako Kate Hudson rastura trening uz najbolje vježbe za guzu i noge!

Pogledaj kako Kate Hudson rastura treninge uz najbolje vježbe za guzu i noge!
Foto: Guliver/Shutterstock U isječcima Hudson rastura dvije različite vrste temeljnih vježbi - obje su toliko intenzivne da će se tvoji mišići vjerojatno trzati samo gledajući zvijezdu kako ih radi
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kate Hudson uvijek je bila ratnica u teretani - prije i poslije tri trudnoće. No, otkad je rodila svoju najmlađu kći u 2018. godini, Hudson je, ipak, priznala da povratak u njezinu žestoku fitnes rutinu nije bio lak.

Ipak, ne dopušta da je izazov zaustavi, a njezini najnoviji treninzi koji prkose gravitaciji najbolji su dokaz. Tijekom vikenda, podijelila je videozapise dviju nedavnih serija treninga sa svojim osobnim trenerom Brianom Nguyenom. U isječcima Hudson rastura dvije različite vrste temeljnih vježbi, obje su toliko intenzivne da će se tvoji mišići vjerojatno trzati samo gledajući zvijezdu kako ih radi.

Najslađi grijesi su joj pizza i tjestenina sa sirom: Što jede zgodna Kate Hudson?

"Počinjem se buditi! Nosila sam tri bebe koje su napravile naslage na ovim bokovima i ramenima!" Dame! Cijeli dan vodimo brigu o našoj prekrasnoj djeci (doslovno I figurativno) toliko da zaboravljamo to uravnotežiti. Vrijeme je da uravnotežimo svoj dan!", napisala je Kate u opisu Instagram objave.

Kate630_3 Možda te zanima... Tajna oble i čvrste guze Kate Hudson Fitness

U prvom isječku Kate započinje u položaju daske s nogama obješenim o ručke vješalice. Njezina koljena stoje na  pojastučenoj "platformi".. Sljedeći Nguyenove upute, Hudson polako podiže koljena prema prsima kako bi donjim dijelom tijela oblikovala "dijamantni" položaj. 

Pogledaj kako Kate Hudson vježba s dvije boce Roséa!

"Pogledajte te noge!" kaže trener Brian. I ne možeš, a da ne primijetiš Kateine kvadricepse kako drhte dok izvodi impresivno polagano, kontrolirano kretanje unatoč tome što su joj ruke na neravnoj, mekoj površini, a noge u zraku. Nakon jednog ponavljanja, mama troje djece podiže pogled u kameru i pita: "Kako je bilo?" Nguyen ne daje odgovor - samo klima glavom odajući da je rasturila izazov.

Jenifer-Aniston Možda te zanima... Aniston voli jogu, a Kate Hudson pilates Fitness

U drugom isječku Hudson izvodi "nindža" udarac nogom iznad poda dok je Nguyen bodri: "Odličan posao nindža!" Zvijezda započinje postavljanjem lijeve ruke na tlo i zamahivanjem lijeve noge ispod tijela i van u stranu povlačeći desnu ruku unatrag. Zatim mijenja stranu, postavlja desnu ruku na tlo i udara desnom nogom ispod i van, povlačeći lijevu ruku unatrag.

Ovaj potez cijelog tijela ne samo da zahtijeva ozbiljnu okretnost, već zahtijeva i snagu gornjeg dijela tijela i trupa. Kao da to samo po sebi nije intenzivno, Hudson prema Nguyenovim smjernicama, pojačava intenzitet ubrzavajući svoje udarce, a zatim ih usporava.

Sjećaš li se filma 'Kako se riješiti frajera u 10 dana'? Kate i Matthew bi nas mogli ponovno razveseliti

Mnoge poznate zvijezde izrazile su gomilu podrške i ohrabrenja u komentarima. Naomi Campbell, Katie Couric i Paris Hilton stavile su vatrene emojije, ne skrivajući svoje oduševljenje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.