Fitness 02. studenoga 2016.

Plesna radionica intrigantnog naziva "Što ako ne znam?"

Ples-Istezanje
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Freestyle plesna radionica Ivane Štulić posvećena je temi "Što ako ne znam?". Toliko često u životu smo suočeni s odlukama - odabrati pravi put za sebe nije uvijek lako.

Kroz ples ćemo istražiti to stanje - kako utječe na nas? Gdje nas gura? Kako odabiremo? Što kad ne možemo odlučiti, kad ne znamo odgovore?

Dozvoli svom tijelu i duši da prodišu, razmrdaju se i otkače se kako rijetko imamo priliku. Probaj i otkrij nešto novo - vidimo se u četvrtak 3.11. u 19 h u CORSU - Centar za osobni razvoj i svjesnost koji se nalazi iza MUP-a na Heinzelovoj, adresa Slavonska avenija 3.

Bitno ti je kako se osjećaš dok plešeš?

Voliš plesati, a ne znaš kad si se zadnji put dobro isčagala? Bitno ti je kako se osjećaš dok plešeš i ne želiš da drugi procjenjuju koliko je to točno i u skladu s pravilima? Želiš se zabaviti i otići doma umorna, ali sretna? Freestyle ples te poziva da se otkačiš uz dobru glazbu kojoj ne možeš odoljeti. 

Sudjelovanje po radionici je 80kn, a ako dovedeš još jednu osobu 70 kuna.

'Što kada nije niti ritam unaprijed zadan, niti pokret? Onda se dešava čarolija. Jer ples dolazi iznutra, iz tebe. Iz vas. Zvuči čudno, zar ne? Kako to misliš, dolazi iznutra, a gdje su tu uokvireni koraci i praćenje ritma? Što onda ti radiš, kad ne plešeš na „klasičan“ način? I onda moramo promijeniti definiciju onoga što smatramo plesom', kaže autorica programa Ivana Štulić.

Prijave su obavezne, ovdje saznaj više.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.