Fitness 18. lipnja 2013.

Na radionicu o kontroliranju stresa idu

Grupaljudiu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Upravljanje stresom je preduvjet za osobni i profesionalni napredak. Stres je prisutan u svakom aspektu našeg života, a ritam kojim  živimo čini njegove utjecaje izraženijim

Edukacija: Stress Management Level 1. (06. i 07. srpnja 2013.)

Upravljanje stresom danas je postalo nužan preduvjet za opstanak i osobni, te profesionalni napredak. Stres je prisutan u svakom aspektu našeg života, a ritam kojim danas živimo čini njegove utjecaje izraženijim. Osim opasnosti za naš privatni život i karijeru, stres je jedan od najopasnijih ubojica današnjice i u znanstvenim istraživanjima pokazao se kao izrazito štetan za naše psiho-fizičko zdravlje.

Tjelesna i mentalna oboljenja kao posljedica dugotrajne i/ili intenzivne izloženosti stresu danas su dobro poznata, kao i metode oporavka i tehnike koje se koriste za redukciju simptoma i kontrolu stresnih reakcija. Stoga, učinkovito upravljanje stresom, kao skup alata i tehnika koji nudimo u našem edukativnom programu, može biti učinkovito i korisno svima, ali posebno onima koji su svakodnevno izloženi stresu ili pak pate od simptoma izloženosti.

Opis programa:

U ovoj potpuno primjenjivoj i sveobuhvatnoj dvodnevnoj edukaciji iz područja upravljanja stresom, koristiti ćemo cjeloviti pristup upravljanja stresom. Naši polaznici će dobiti sve potrebne informacije o različitim modelima upravljanja, kontrole i umanjivanja stresnih učinaka. Veliki naglasak edukacije je na primjeni predstavljenih tehnika, te na osposobljavanju polaznika za samostalan dizajn stress management plana za sebe ili svog bližnjeg. Iz tog razloga, veći dio edukacije biti će praktičan, te će se sastojati od primjene upitnika, vježbe u kojima će sudionici aktivno sudjelovati, igre uloga kroz koje će sudionici imati priliku isprobati naučeno, te na posljetku dizajna individualiziranog plana s obzirom na prikaze slučaja. U svakom bloku vježbi i predavanja sudionici će dobiti priliku za komunikaciju i postavljanje pitanja, s ciljem daljeg razvoja i kvalitetnije primjene njihovog stečenog znanja u praksi. Program je otvoren za sve zainteresirane!

Kotizacija za sve zainteresirane iznosi 700kn za 2 dana.  Prijavi se što prije, jer je broj mjesta ograničen kako bi se osigurala kvaliteta praktičnog rada.  Za dodatne informacije o programu i informacije za prijavu javite se na: info@mentalnitrening.com ili mobitel: 098/9175-210

Svim polaznicima biti će uručen Certifikat o sudjelovanju po završetku edukacije. Također, svim polaznicima biti će osigurani svi potrebni edukativni i praktični materijali za rad. Edukacija je u organizaciji: Conversatio Centar za edukaciju i savjetovanje d.o.o.

 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Default avatar -
   sierrapahuljica

   Svakodnevne situacije su mis tresne,uz dvoje male djece,premalo novaca,nezaposlenost potrebno je imati dosta strpljenja,koje ja često nemam nažalost.......već odavno sam rekla da ću prije nego šta rodim ići na jednu radionicu ili bar na neke psihološke razgovore kako bih bila bolja mama,nažalost i to je rijetko dostupno i potrebno je imati novaca

  • Default avatar -
   petrab1207

   Godinu dana radila sam jako lijep posao, ali imala sam vrlo "teškog" šefa. Morala sam dati otkaz (a vlada kriza; ni iznadprosječna plaća me nije mogla zadržati) zbog neprestanog vrijeđanja, izderavanja, omalovažavanja i nepriznavanja mojeg truda na poslu. Neprestano sam bila pod stresom jer šef nije poštivao niti mene kao osobu, niti moje privatno slobodno vrijeme. Zbog poziva u 2 ujutro, poruka u rane jutarnje ili kasne večernje sate, zbog vrijeđanja pred klijentima i prijetnji o smanjenju plaće (neopravdane prijetnje), počela sam neprestano biti na oprezu, stalno pod stresom, stalno u pripravnosti i obrambenom stavu. Nažalost, i mjesec dana nakon otkaza, još sam u istoj fazi. Taj stres uzrokovan šefovim ponašanjem jednostavno ne prolazi i uzrokuje napetosti između mene i moje obitelji. Bojim se da ću narušiti obiteljske odnose, ali i odnos s dečkom ako nešto ne učinim protiv toga. A ne znam kako.

  Komentiraj, znaš da želiš!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.