Fitness 05. svibnja 2017.

Odlična ponuda u Polleo Sportu – kupi pametan fitness sat i uzmi 300kn!

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kad je trening u pitanju, bitno je birati pametno – od trenera, teretane i opreme do sata koji će bilježiti put do zadanih ciljeva. Samsung je ušao u Polleo Sport s ponudom vrhunskih proizvoda za trening i aktivno življenje.

Kako je Polleo Sport specijalizirani lanac koji okuplja samo najbolje što vrhunski brendovi imaju za ponuditi, Samsungov asortiman predvodi veličanstven i pametan sportski sat – Gear S3 Frontier.

Ugrađeni GPS i zvučnik

Radi se o satu koji, zahvaljujući naprednim značajkama, od ugrađenog GPS-a i zvučnika do izravnog pristupa svim važnim aplikacijama zamjenjuje telefon te omogućava istinski osjećaj slobode za vrijeme treninga. Uz sat bezvremenskog dizajna te vrhunskog zaslona čiji se sadržaj može vidjeti čak i za najsunčanijih dana, Samsung u Polleo Sportu predstavlja i Gear Fit 2 - sportsku narukvicu za tjelovježbu, zvučnike – Bottle i Level Slim box te Level Active slušalice i mnoge druge sportske slušalice u raznim bojama.

Cjelodnevno praćenje fitness podataka

Gear Fit2 ima sve što jedan fitness ‘tracker’ mora imati: cjelodnevno praćenje fitness podataka, dobivanje obavijesti s pametnih telefona i odgovaranje na iste, ugrađene alarme kad je u pitanju neaktivnost, kao i automatsko prepoznavanje vježbi koje se izvode, a pruža i uvid u sve relevantne statistike.

Na promotivnoj akciji koja traje do 31. svibnja samo u Polleo Sportu, svi koji u navedenom periodu kupe Samsung Gear S3 Frontier, dobivaju poklon bon u vrijednosti od 300 kuna koji se može iskoristiti na cjelokupan Polleo Sport asortiman te ostale proizvode iz Samsung ponude. Pogledaj ovaj prekrasan sportski sat!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.